ροή ειδήσεων

Ο δήμαρχος Ρόδου καλεί δημοσιογράφους της Frankfurter Allgemeine για να τους δείξει οτι το νησί παραμένει Μασεράτι και δεν έχει γίνει ....opel!....


Σχετικά με άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα σας την 30η Αυγούστου 2016, και το οποίο φέρει τον τίτλο «Ρόδος χωρίς μέλλον – το ελληνικό νησί κάποτε ήταν η Μασεράτι της τουριστικής βιομηχανίας, σήμερα δεν είναι παρά ένα μικρό αυτοκίνητο», θεωρούμε ότι ο τίτλος του άρθρου παρουσιάζει λανθασμένα την πραγματικότητα.

Κατά την παραμονή του στο νησί ο δημοσιογράφος της εφημερίδας σας ζήτησε συνέντευξη από το Δήμαρχο, συνέντευξη την οποία εν τέλει ποτέ δεν πραγματοποίησε παρόλο που είχε εγκριθεί, με συνέπεια να μην αποτυπώσει θεμελιώδεις αλήθειες στο άρθρο του.
Σαφώς και η Ρόδος φημίζεται για τον ήλιο και τη θάλασσά της. Στη μυθολογία ήταν γνωστή ως δώρο του Δία στον Απόλλωνα, θεό του Ήλιου, το νησί με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στη Μεσόγειο.

Ωστόσο η Ρόδος έχει και μια πλούσια ιστορία άνω των 3000 ετών. Σε όλη της την ιστορία η Ρόδος αποτελούσε και αποτελεί ένα σταυροδρόμι των πολιτισμών, που αποτυπώνεται σήμερα με ιστορικά μνημεία, αγάλματα, αρχαιολογικούς χώρους όπου έζησαν και δίδαξαν αρχαίοι φιλόσοφοι, γλύπτες, ζωγράφοι και αναδείχθηκαν ολυμπιονίκες, αναγνωρισμένη από την UNESCO σαν μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της. Σήμερα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2016.

Στη σύγχρονη εποχή, εκτός του ήλιου και της θάλασσας, εκτός του πλούσιου πολιτιστικού υπόβαθρου, ο προορισμός Ρόδος προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εγκαταστάσεις, ποιοτικά τοπικά προϊόντα, καταπληκτικής ομορφιάς περιπατητικά τοπία, προσφέροντας στον επισκέπτη έναν ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι προορισμός για 2.500.000 επισκέπτες ετησίως, οι 400.000 από τους οποίους είναι Γερμανοί πολίτες.

Φρονούμε συνεπώς, ότι η Ρόδος είναι πράγματι μια Μασεράτι του χώρου, ΚΑΙ έχει δυναμική ανάπτυξης, ΚΑΙ φυσικά έχει ένα λαμπρό μέλλον.
Για αυτό και προσκαλούμε κλιμάκιο δημοσιογράφων σας, να σας φιλοξενήσουμε και να σας ξεναγήσουμε στην ιστορία και τις ομορφιές της σύγχρονης Ρόδου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/8/16 17:43

    Δήμαρχε μάλλον σε άλλο νησί ζεις εσύ!!!! Να τους πας να δουν τις παράνομες χωματερές, τους ξέχειλους κάδους σκουπιδιών, τους γύφτους επαίτες, τους τόνους των σκουπιδιών κατά μήκος των δρόμων, και τις καρακιτσαριό παράνομες πινακίδες, το Ροδίνι που το κατάντησες μια χαβούζα και στέκι τοξικομανών και τους δρόμους γεμάτους λακούβες!!!!! Εκτός και αν εσύ το φιατάκι το βλέπεις σαν Μαζεράτι!!!! οπότε αλλάζει το θέμα και πρέπει να σε δει οφθαλμίατρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/16 17:46

    Δηλαδή θα τον έπαιρνες τον δημοσιογράφο από το χεράκι να τον περάσεις από εκεί που ήθελες εσύ και όχι να δει μόνος του το γενικό σύνολο της βρωμιάς και της παρανομίας με τις καντίνες-εστιατόρια και το καραγυφταριό που οι πολίτες καταγγέλλουν κάθε μέρα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/16 21:53

    Και όταν θα έρθουν αεροδρόμιο άστους μόνους σαν κανονικούς πελάτες να έχουν μια ωραία ανάμνηση και από εκεί όχι σαν σαμαρα πατριάρχη και σία που τους τρέχανε στην vip να μην δουν τα χάλια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/16 22:47

    ΕΙΧΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΣΕΡΑΤΙ Ο ΦΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/16 23:07

    Ναι πάρε στη ξενάγηση κ το σεργιο γιατί μιλά γαλλικά
    Θα σε βγάλει άσπρο πρόσωπο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/16 23:58

    Και προσευχησου να μην παθει κανεις απο αυτους τιποτα στο αεροδρομιο γιατι οχι φιατακι ,ουτε μοτοποδηλατο κατηγορια δεν θα σου δωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/9/16 00:18

    ντάτσουν με καρπούζια στη καρότσα , να κάνει και λίγο φολκλόρ στους γερμαναράδες! αυτό ταιριάζει στην κατάσταση του νησιού, όπως το κατάντησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *