ροή ειδήσεων

Προσλήψεις: Ανοίγουν 32 θέσεις ελεγκτών στην ΥΠΑ μέσω ΑΣΕΠ


Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από το ΑΣΕΠ ο γραπτός διαγωνισμός που αφορά στην πρόσληψη 32 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.


Οι εξετάσεις στο μάθημα «λεκτικές δεξιότητες και κατανόηση κειμένου» θα διεξαχθούν σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη στις 9.30 π.μ. (ώρα προσέλευσης 8.30 π.μ.) και η διάρκειά τους θα φτάσει τη 1,5 ώρα.


Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός για τους Ελεγκτές περιλαμβάνει ειδικές δοκιμασίες οι οποίες εκτός από τις λεκτικές δεξιότητες και την κατανόηση κειμένου, περιλαμβάνουν προφορική συνέντευξη (που διαπιστώνεται η ορθοφωνία των υποψηφίων) και γραπτές εξετάσεις μέσω των οποίων εξακριβώνονται οι ικανότητες και οι γνώσεις τους (σε επίπεδο μνήμης, προσοχής - συγκέντρωσης, αντίληψης και αίσθησης χώρου, χρόνου και προσανατολισμού).

Σύμφωνα με την Προκήρυξη 1Γ/2015 οι θέσεις μόνιμου προσωπικού στην ΥΠΑ κατανέμονται σε Ανατολική Αττική (25 θέσεις), Κω (μία θέση), Ρόδο (μία θέση), Μύκονο (2 θέσεις), Σαντορίνη (2 θέσεις) και Ηράκλειο Κρήτης (μία θέση).



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *