ροή ειδήσεων

Σπίτια για όλους τους στρατιωτικούς!


Τη συνδρομή της Τοπικής και περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και των Τραπεζών Εθνικής και Πειραιώς στην κατασκευή οικημάτων για τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους εξήρε ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος στο Καστελόριζο κατά την τελετή παράδοσης 17 σπιτιών στα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας. Τα οικήματα κατασκευάζονται από το Μηχανικό του Στρατού.

Σχετικά με την κατασκευή Στρατιωτικών Οικημάτων (ΣΟΑ -ΣΟΜΥ ΣΟΕΠΟΠ), το ΓΕΣ συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα Κατασκευής Στρατιωτικών Οικημάτων σε επιλεγμένες περιοχές του ελλαδικού χώρου.
Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και το γεγονός των συνεχώς μειούμενων προϋπολογισμών του ΓΕΣ, κατά τα έτη 2015 και 2016 έχει σημειωθεί μεγάλη αύξηση των κατασκευασθέντων διαμερισμάτων, η οποία θα συνεχιστεί και το 2017.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη διετία 2015-16 σημειώθηκε αύξηση 100% στον αριθμό των διαμερισμάτων σε σχέση με την προηγούμενη διετία (2013-14), ενώ εάν υλοποιηθεί και ο σχεδιασμός για το 2017, τότε την τριετία 2015-17 θα έχουμε συνολική αύξηση 122% σε σχέση με την προηγούμενη τριετία 2012-14. Στόχος είναι το 2017 με τη βοήθεια και του ιδιωτικού φορέα, αλλά και κονδυλίων που θα εξασφαλιστούν από τους εξοπλισμούς, να χτιστούν περισσότερα από 400 σπίτια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας.

Ενδεικτικά, παρατίθεται ο παρακάτω πίνακας στον οποίο παρουσιάζεται ο αριθμός των κατασκευασθέντων ή υπό κατασκευή στρατιωτικών διαμερισμάτων στη διάρκεια της 5ετίας:



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *