επικαιρότητα

Ρόδος: Σουηδός τραγουδιστής θα δικαστεί για βιασμό


Δεκαεξάχρονη συμπατριώτισσά του τον κατηγορεί ότι , αφού διασκέδασαν σε μπαρ του νησιού, την εξανάγκασε σε συνουσία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει τον επόμενο μήνα γνωστός Σουηδός τραγουδιστής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης συμπατριώτισσάς του!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε πριν από πέντε χρόνια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη Σουηδέζα και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του 25χρονου τότε τραγουδιστή ποπ μουσικής στην Σουηδία.

Ειδικότερα, ο 25χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 27ης Ιουλίου 2011 στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατηγορούμενος για βιασμό μετά από καταγγελία της 16χρονης.

Οι δυο τους, διασκέδαζαν σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου μέχρι τα ξημερώματα. Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η 16χρονη, μετέβησαν στο δωμάτιο διαμονής του Σουηδού στην περιοχή Ψαροπούλα, όπου αυτός προέβη στη πράξη του βιασμού.

Από τις αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίσθηκε μερικές ώρες αργότερα στην Ρόδο, ο 25χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως το άτομο το οποίο ασκώντας σωματική βία την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ενώπιον του ανακριτή πάντως, ο Σουηδός τραγουδιστής αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και μάλιστα επιτέθηκε στην 16χρονη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή ήταν που επέμενε να συνευρεθούν και ότι του ρίχτηκε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με την θέληση της 16χρονης και ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους τον κατήγγειλε.

Μετά την απολογία του ο Σουηδός είχε αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 1500 ευρώ.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου και συνήγορος υπεράσπισης είναι ο κ. Κώστας Διακονής.
protothema.gr
Πηγή: rodiaki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Από τα μεγαλύτερα "Προβλήματα της Ρόδου"...
να βρεις περισσότερα μέλη...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης