ροή ειδήσεων

Δίνουν το όνομα του Μπεργκ σε γήπεδο στην γενέτειρά του


Γήπεδο «Μάρκους Μπεργκ»... Η δήμαρχος του Τόρσμπι, της πόλης που γεννήθηκε
ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αν Κατρίν Γιόρασεν, μίλησε στην εφημερίδα Livesport για τα κατορθώματα του συμπατριώτη της και έκανε γνωστή την πρόθεση της να δοθεί σε γήπεδο της περιοχής το όνομα του άσου του τριφυλλιού.

«Είμαστε υπερήφανοι για τον Μάρκους Μπεργκ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο οποίος διαφημίζει το Τορσμπι και μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι ακούμε τόσα καλά λόγια για εκείνον», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Το όνομα του Σβεν Γκόραν Έρικσον που επίσης είναι δικός μας άνθρωπος και έχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι 40 χλμ από το κέντρο της πόλης μας, το δώσαμε σε Κύπελλο που γίνεται στο Τορσμπι για παιδιά με ομάδες από όλη τη Σουηδία.

Για τον Μάρκους θα κάνουμε κάτι άλλο. Θα δώσουμε το όνομά του σε ένα γήπεδο στην περιοχή μας. Το αξίζει και το δικαιούται. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να τον τιμήσουμε αλλά και για να ενθαρρύνουμε και άλλα παιδιά για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Γιατί ο Μάρκους είναι ένα σύμβολο για όλα όσα έχιε πετύχει με την εθνική και φυσικά με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες του. Έχει πολλά ακόμη να πετύχει και εμείς θα είμαστε εδώ, ώστε να τον παρακολουθούμε», κατέληξε.


Πηγη sportfm

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *