ροή ειδήσεων

Ένωση Αστυνομικών: σκοπιμότητά στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ρόδου για την γαστρεντερίτιδα συναδέλφων


Η Ένωση μας, με αφορμή τα συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας που παρουσίασαν συνάδελφοι μας που έφτασαν στη Ρόδο προκειμένου να συμμετέχουν στην λήψη μέτρων κατά την διεξαγωγή της ¨Διάσκεψης για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα¨ που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας, θέλει να εκφράσει την συμπαράσταση της καθώς και τον προβληματισμό και την ανησυχία της για τα αίτια των συμπτωμάτων, που παρουσιάστηκαν σε ικανό αριθμό αστυνομικών.
Από την πλευρά μας αντιδράσαμε άμεσα και βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συναδέλφων μας , ενώ παράλληλα επιδιώξαμε να γίνει άμεσος έλεγχος από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο ξενοδοχείο που διέμειναν οι αστυνομικοί αλλά και στο πλοίο που τους μετέφερε στην Ρόδο, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος και εάν έχει την ευθύνη για αυτό που προκλήθηκε, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Θεωρούμε ότι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες πρέπει να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση και να διερευνήσουν έστω και τώρα, ως οφείλουν το ζήτημα.
Εμείς σε συνεργασία με τις Ενώσεις που είναι μέλη οι συνάδελφοί μας δεν θα σταματήσουμε μέχρι να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την αδιαθεσία των συναδέλφων, καθώς και τον καταλογισμό ευθυνών στους υπαιτίους, εάν προκύψουν.
Παράλληλα θέλουμε να εξάρουμε τον επαγγελματισμό των συναδέλφων που παρότι από το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου τους δινόταν σαφείς οδηγίες για την κατ´ οίκον παραμονή και την αποχή από την εργασίας τους, κανένας δεν το εκμεταλλεύτηκε και ακόμα και στην κατάσταση που βρισκόταν εργάστηκαν κανονικά.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις υπαλλήλους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την πέραν του ωραρίου εργασία τους όπως και τους νοσηλευτές και τους Ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για την άψογη διαχείριση της κατάστασης.

Ωστόσο η οποία ελπίζουμε να βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία ( τα οποία θα αναζητηθούν) γιατί σε διαφορετική περίπτωση προκύπτουν ηθικά και ποινικά ζητήματα τα οποία θα αξιολογήσουμε και θα διαχειριστούμε αναλόγως.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ      ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ
Εμμανουήλ                 Γεώργιος

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/9/16 20:10

    Τι κάνει νιάου νιάου....Είναι αυτός που θέλουν να τον προτείνουν για Δήμαρχο στις επόμενες εκλογές!
    Αλήθεια που έμεναν οι αστυνομικοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *