ροή ειδήσεων

Άμεση ήταν η απάντηση της κ. Ευαγγελίας Παναή: Για τους συκοφάντες υπάρχει μόνο η Δικαιοσύνη


Άμεση ήταν η απάντηση της κυρίας Ευαγγελίας Παναή στα όσα κατήγγειλαν οι δύο ταξιτζήδες
(σχετικά γράφουμε σε άλλες στήλες), η οποία μάλιστα τονίζει πως όχι μόνο δεν γνωρίζει τα δύο αυτά άτομα που υπογράφουν την επιστολή αλλά επισημαίνει πως πρόκειται για ένα δημοσίευμα "γεμάτο με διαστρεβλώσεις της υπόθεσης που είχα καταγγείλει, αλλά και με ψεύδη, προσωπικές προσβολές και συκοφαντίες, άσχετες προς το θέμα, υπογεγραμμένο από δύο άγνωστα σε εμένα άτομα, που μάλιστα, καταλήγουν με σαφή απειλή για... συνέχεια, αν...προκληθούν από...εμένα". Ολόκληρη η απάντηση της κυρίας Ευαγγελίας Παναή έχει ως εξής:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Προ ημερών, δημοσιοποίησα στο διαδίκτυο ένα κείμενο, για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου οδηγού ταξί, απέναντι σε τουρίστες.


Από τον υπεύθυνο της Εταιρείας Ράδιο Ταξί, που μου τηλεφώνησε στην συνέχεια, ενημερώθηκα ότι επιβλήθηκε κάποια ποινή στον συγκεκριμένο οδηγό, πράγμα που αποδεικνύει ότι το γεγονός έγινε αποδεκτό έτσι όπως αναφέρθηκε και ουδείς καθ' ύλην αρμόδιος το έθεσε υπό αμφισβήτηση και αποδεικνύει επίσης, την επιθυμία της επίσημης επαγγελματικής ένωσης, να αντιμετωπίζει με την δέουσα σοβαρότητα, μεμονωμένες συμπεριφορές που ζημιώνουν την εικόνα του Νησιού μας αλλά και την εικόνα ενός ολόκληρου κλάδου.
Αίφνης, μετά παρέλευση δύο εβδομάδων, και ενώ το θέμα ήταν πλέον λήξαν, είδε το φως της δημοσιότητος, ένα κατάπτυστο συκοφαντικό δημοσίευμα εναντίον μου, γεμάτο με διαστρεβλώσεις της υπόθεσης που είχα καταγγείλει, αλλά και με ψεύδη, προσωπικές προσβολές και συκοφαντίες, άσχετες προς το θέμα, υπογεγραμμένο από δύο άγνωστα σε εμένα άτομα, που μάλιστα, καταλήγουν με σαφή απειλή για... συνέχεια, αν...προκληθούν από...εμένα!


Θα μπορούσα να αντικρούσω, ένα προς ένα τα ψεύδη, αλλά, επειδή είναι προφανές ότι ο σκοπός του λιβελογραφήματος, ήταν όχι η αναζήτηση και υπεράσπιση της αλήθειας, αλλά ανάμεσα σε άλλα, η σπίλωση του ονόματος μου και της επιχείρησής μου, έχω να πω αυτό, προς κάθε συκοφάντη:


1) Αναφορικά με το πόσο η επιχείρησή μου κυριολεκτικά κοσμεί τον ροδιακό τουρισμό, μιλούν οι διακρίσεις της, με βάση την βαθμολογία των ίδιων των Πελατών, με προεξάρχουσα την πιο πρόσφατη, στην κατάταξη του Διεθνούς Οργανισμού Tripadvisor, που έχει δημοσιοποιηθεί.


2) Στόχος συκοφαντικών επιθέσεων, υπήρξα και στο παρελθόν, ακριβώς διότι, έμαθα στην ζωή μου, να αγωνίζομαι με τόλμη και να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, πάντα τεκμηριωμένα και πάντα ενυπόγραφα, με όποιο κόστος, και όποιον κι αν είχα απέναντί μου. Και προπάντων, πάντα με γνώμονα, το κοινωνικό συμφέρον και το καλό του Τόπου μας και όχι την προσωπική προβολή, ή το να βλάψω κάποιον.


Δεν υποχώρησα ποτέ!


Αυτό θα γίνει και τώρα, όχι με χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων, αλλά, εκεί όπου πρέπει να αντιμετωπίζονται οι συκοφαντίες και οι συκοφάντες: στην Δικαιοσύνη!


Ευαγγελία Παναή
Φιλόλογος-Επιχειρηματίας
Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/16 23:16

    all inclusive το ξενοδοχειο σας κυρια Παναη? αν ναι μονο κακο κανετε στον τουρισμο. Μονο εσεις κερδιζετε και κανεις αλλος σε αυτο τον τοπο με τα μεροκαματα πεινας που δινετε. Βγαλε λοιπον τον σκασμο και ασε τους μεροκαματιαριδες ησυχους να βγαλουν το ψωμι τους οσο εσυ θα χαιρεσαι τον παχουλο μισθο της δημοτικης αρπαχτρου και του ξενονοχειου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *