ροή ειδήσεων

Κως: Δείτε το μέρος που θα ψάξουν για τα λείψανα του μικρού Μπεν (Φωτό)


Οι Βρετανικές αρχές επιστέφουν στην Κω για νέες έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια, και να ρίξουν φως στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Η Daily Mail αναφέρει πως οι Βρετανοί ερευνητές θέλουν να ψάξουν ένα οικόπεδο πίσω από το σπίτι. Μάλιστα, φέρεται να έχουν εντοπίσει έναν ελαιώνα, όπου πιστεύουν ότι μπορεί να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, σε μικρή απόσταση από το αγρόκτημα όπου έμενε με την οικογένειά του.



Οι έρευνες αυτές θα πραγματοποιηθούν εν μέσω των ισχυρισμών ότι ο μικρός Μπεν μπορεί να χτυπήθηκε από τον εκσκαφέα και να θάφτηκε στο σημείο.



Να σημειωθεί, πως η αστυνομία του South Yorkshire, που πραγματοποιεί νέα έρευνα 1 εκατ. λιρών για να λύσει το μυστήριο, έχει ήδη πει στη μητέρα να είναι προετοιμασμένη για τα χειρότερα.

Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δήλωσε ότι επικοινώνησαν μαζί του αστυνομικοί για να του ζητήσουν άδεια.



«Με πήραν πρόσφατα και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να σκάψουν τη γη. Ζήτησαν άδεια για να σκάψουν. Προφανώς συμφώνησα. Δεν νομίζω όμως ότι θα βρουν τον μικρό Μπεν. Απλά ελπίζω να είναι ζωντανός κάπου και η μητέρα του να τον ξαναβρεί. Θα ήταν υπέροχο να συμβεί κάτι τέτοιο», σημείωσε ο 33χρονος Stefano Troumouhis.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *