ροή ειδήσεων

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που λατρεύουν οι κλέφτες!


Ηεταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτων LoJack, δημοσίευσε αυτό το μήνα την πιο πρόσφατη έκθεση
αποκατάστασης κλοπής. Τα στοιχεία της έκθεσης έδειξαν πως το Honda Civic είναι το αυτοκίνητο με τις περισσότερες κλοπές μέσα στο 2015 – ακολουθούμενο από το Honda Accord και το Toyota Camry.

Δεδομένου ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική για πάνω από τρεις δεκαετίες, η σειρά της Ford F έχει κι αυτή τη θέση της στη λίστα. Προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι το ογκώδες F150 είχε κλαπεί λιγότερες φορές από το βαρύ F250 που τερμάτισε έβδομο στη λίστα.

Σύμφωνα με το LoJack το F250 ήταν επίσης το αμερικάνικο αυτοκίνητο με τις περισσότερες κλοπές.

Παρόλο που τα τζιπ κάνουν θραύση αυτές τις μέρες, ένα μόλις κατάφερε να σπάσει το top 10. Το Chevy Tahoe ήταν πέρσι δέκατο στη λίστα των αυτοκινήτων με τις περισσότερες κλοπές.

Έκπληξη προκαλεί πραγματικά το νεοεισερχόμενο στη λίστα Acura Integra που τερμάτισε πέμπτο. Ενώ η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που βρίσκονται στη λίστα είναι εκείνα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, το Integra δεν έχει κάνει ούτε μία πώληση στις Η.Π.Α. από το 2001. Ενώ όταν ήταν διαθέσιμο προς πώληση στις Η.Π.Α., δεν έφθασε ποτέ τις πωλήσεις τον ανταγωνιστή Accord ή Camry.

Μάρκες αυτοκινήτων με τις συχνότερες κλοπές :

1. HONDA Civic

2. HONDA Accord

3. TOYOTA Camry

4. TOYOTA Corolla

5. ACURA Integra

6. NISSAN Altima

7. FORD F250

8. FORD F150

9. NISSAN Maxima

10. CHEVY TAHOE



Η απήχησή του στους κλέφτες αυτοκινήτων μπορεί να εξηγηθεί από την εμπορικότητά του στη δευτερογενή αγορά, που ενδιαφέρεται για ανταλλακτικά και μηχανές.
Για αυτοκίνητα με τιμή άνω των 30,000 $, οι κλέφτες στόχευαν ευρέως σε πολυτελή τζιπ της σειράς BMW X, Audi Q5 και Land Rover Range Rover.
Σύμφωνα με το LoJack, το πιο ακριβό αυτοκίνητο που η εταιρεία αποζημίωσε ήταν μία Bentley Continental GT του 2011 με τιμή άνω των 138,000 $ ενώ το παλαιότερο αυτοκίνητο που αποζημιώθηκε ήταν ένα Ford Fairlane του 1956.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *