ροή ειδήσεων

Γιώργος Παπανδρέου: Χώρισε, βρήκε νέα σύντροφο, τσακώθηκε με την κόρη του και ετοιμάζει comeback


Η "ψύχρα" στις σχέσεις του με τα παιδιά του και η νεόκτιστη παραθαλάσσια μεζονέτα.

Ο 64χρονος Γιώργος Παπανδρέου είναι ερωτευμένος και κάνει νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει γίνει τακτικός επισκέπτης της Σκιάθου, μια και εκεί διαθέτει σπίτι η σύντροφός του, Γουέντι Κόνελι. Η γνωριμία της 50χρονης Ολλανδέζας γυμνάστριας με τον Γιώργο στάθηκε μοιραία. Όπως γράφει η Δωροθέα Γιάννου στο Down Town, όσοι ήταν μάρτυρες της γνωριμίας τους μιλούν για έντονη χημεία, η οποία μετατράπηκε σε δυνατό έρωτα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες. Αυτός άλλωστε στάθηκε αφορμή για το οριστικό τέλος της πολύχρονης σχέσης του με την Άντα.

Ο έρωτας που διέλυσε τον γάμο

Αν και ο γάμος τους δεν έχει λήξει στα χαρτιά, λέγεται ότι οι δύο πρώην σύντροφοι δεν ανταλλάσσουν πια ούτε καλημέρα. Η Άντα νιώθει ιδιαίτερα προδομένη και απογοητευμένη από τη στάση του συζύγου της. Μπορεί η ίδια να αποφεύγει να μιλάει ακόμα και σε στενούς φίλους της για το απρόσμενο τέλος του γάμου τους, αλλά φίλοι και γνωστοί φροντίζουν να της μεταφέρουν όλες τις λεπτομέρειες της νέας ζωής του συζύγου της, ο οποίος μοιράζει πια το χρόνο του μεταξύ Σκιάθου, Μαραθώνα και εξωτερικού. Η Γουέντι τον συνοδεύει σε πολλά από τα ταξίδια του, ενώ όταν βρίσκονται στην Ελλάδα αθλούνται μανιωδώς και απολαμβάνουν χειμώνα-καλοκαίρι τη θάλασσα. Επισκέπτονται πλέον χωρίς καμία προφύλαξη τις ταβέρνες του νησιού, αλλά και γνωστά εστιατόρια των βορείων προαστίων.
Η «ψύχρα» στη σχέση του με τη Μαργαρίτα

Για τη σχέση του με την κόρη του Μαργαρίτα, ο Γιώργος Παπανδρέου πάλεψε πολύ. Η νεαρή Παπανδρέου πληγώθηκε πολύ από τη διάλυση του γάμου των γονιών της και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η επίσκεψή της στη Σκιάθο και η συνάντηση με τον πατέρα της και την αγαπημένη του θεωρήθηκε τεράστιο βήμα προόδου. Ενδεικτικό της έντασης που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα είναι ότι κανένα από τα παιδιά του δεν είχε μέχρι πρότινος επισκεφτεί το νέο του σπίτι, το οποίο βρίσκεται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Καστρί, σε έναν απομονωμένο παραθαλάσσιο οικισμό στην περιοχή του Μαραθώνα. Εκεί, σε μια νεόκτιστη μεζονέτα 120 τ.ν., με δύο κρεβατοκάμαρες και μεγάλο μπαλκόνι που προσφέρει θέα στον Ευβοϊκό, είναι το νέο καταφύγιό του, αλλά και το μέρος που θέριεψε ο νέος του έρωτας. Η Γουέντι, άλλωστε, έχει φροντίσει το εργένικο σπίτι, καθώς αποτελεί και τη βάση τους για τον χειμώνα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *