ροή ειδήσεων

Γνωστοί δημοσιογράφοι στο pay roll της Τράπεζας Πειραιώς, για άγνωστες διαφημιστικές υπηρεσίες … Στη δημοσιότητα τα ονόματα

Συνολικά η τράπεζα έδωσε το πρώτο εξάμηνο του 2016 9,9 εκατομμύρια ευρώ, πολύ περισσότερα, π.χ, από την Εθνική Τράπεζα η οποία τις προάλλες δημοσίευσε τις δικές της δαπάνες, κατά το ίδιο διάστημα, συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ....


Η Τράπεζα Πειραιώς λοιπόν πρόσφερε για να διαφημιστεί: PDF


στον Όμιλο Καθημερινής – ΣΚΑΪ (680.470 ευρώ),
στο Πρώτο Θέμα (671.600 ευρώ),
στον ΑΝΤΕΝΝΑ (564.610 ευρώ),
στο ΕΘΝΟΣ (532.400 ευρώ),
στον ΔΟΛ (483.750 ευρώ),
στον ALPHA (296.850 ευρώ + 125.000 ευρώ στο Αλ Τσαντίρι),
στον Όμιλο των Παραπολιτικών (254.000 ευρώ),
στο Mega (181.145 ευρώ),
στο STAR (166.990 ευρώ),
στην DPG, του Δ. Γιαννακόπουλου – newsbomb.gr, (187.500 ευρώ),
στον Όμιλο Χατζηνικολάου – Real (165.000 ευρώ),
στον Ελεύθερο Τύπο (155.500 ευρώ),
στο ΚΑΠΙΤΑΛ (152.150 ευρώ),
στο Action24 (150.000 ευρώ),
στον Kiss FM (140.000 ευρώ),
στην ΑΥΓΗ (100.000 ευρώ),
στον Hot FM (125.000 ευρώ),
στη Δημοκρατία (100.000 ευρώ),
στο ΚΡΗΤΗ TV (99.600 ευρώ),
στην ΑΠΟΨΗ (94.500 ευρώ),
στον Oasis FM (91.600 ευρώ),
στα Επίκαιρα των εκδ. Λιβάνη (84.000 ευρώ),
στο euro2day (83.750 ευρώ),
στο «Ε» T.V (79.410 ευρώ),
στη zougla.gr (76.750 ευρώ),
στο Ποντίκι (73.500 ευρώ),
στο Kontra (72.000 ευρώ),
στον Νίκο Φελέκη – matrix24 (70.500 ευρώ),
στην Agrenda (69.580 ευρώ),
στην Υπαιθρο Χώρα που εκδίδει θυγατρική της Πειραιώς (65.600 ευρώ),
στην Deal News (64.170 ευρώ),
στο reporter.gr (60.000 ευρώ),
στη Ναυτεμπορική (58.800 ευρώ),
στο gazzeta.gr (56.000 ευρώ),
στο iefimerida.gr (53.800 ευρώ),
στο newsbeast.gr (50.000 ευρώ) και άλλα τόσα στον Ν. Ευαγγελάτο – newsit.gr, στο Protagon.gr και στο Liberal.gr.

Το BangingΝews (με τις φιλοχρυσαυγίτικες καταβολές) πήρε 48.000 ευρώ, ο Ρυθμός FM (48.020 ευρώ), μια εβδομαδιαία εφημερίδα των Σερρών (40.000 ευρώ), το Παρόν (33.000 ευρώ), το Antinews.gr (25.000 ευρώ), η γνωστή Μαυρίκος ΑΕΒΕ (10.500 ευρώ).

Εντύπωση προκαλούν τα μεγάλα ποσά σε άγνωστα Μέσα της περιφέρειας και σε μεμονωμένους γνωστούς δημοσιογράφους για την παροχή αγνώστων διαφημιστικών υπηρεσιών.

Η Εφημερίδα των Συντακτών, μάλλον ριγμένη φαίνεται και αυτή τη φορά στην κατανομή της διαφήμισης, με βάση τις κυκλοφορίες της και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας efsyn.gr. Έλαβε διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς αξίας 53.000 ευρώ.

Οι συλλογισμοί και τα συμπεράσματα δικά σας....

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/9/16 21:39

    4-9-2016
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΡΑΙΩΣ...........

    Σήμερα λοιπόν στην Ελλάδα μας η «ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», έτσι θα την λέω κίτρινη,
    όχι ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    Μια τράπεζα που ήταν σχεδόν περίπτερο με έναν δικηγόρο τον κύριο Σάλλα όπως ξεκίνησε.
    Είναι μία τεράστια διαπλεκόμενη τράπεζα.
    Θα πω ότι σήμερα αυτό το περίπτερο θα θυμίσει λίγο την ιστορία ανάμεσα ΕΘΝΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΗΣ όταν το περίπτερο αυτό, η ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα με 1εκ. δραχμές τότε, αγόρασε τον τεράστιο όγκο του πλανήτη την τράπεζα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ με τον τεράστιο πλούτο και χρυσό εκείνης της εποχής.
    Είναι μία άλλη κουβέντα όμως αυτή. Αυτή η κίτρινη τράπεζα πάει να κάνει ακριβώς την ίδια συνταγή όπως την κάναν τότε οι χαζαροεβραίοι να την κάνουν και σήμερα.
    Μια τραπεζούλα, ένα περίπτερο, θυμίζει και λίγο την DOW CHEMICAL.
    Και δεν είναι τυχαίο που λέω DOW CHEMICAL, γιατί έχω πολύ μεγάλο πακέτο από την DOW CHEMICAL μάλλον από την Union Carbide.
    Βλέπουμε λοιπόν η Union Carbide η τεράστια να αγοραστεί από το DOW CHEMICAL το περίπτερο, μετά το ατύχημα που είχε στην Ινδία ένα τεράστιο εργοστάσιο που έφτιαχνε μπαταρίες για διαστημόπλοια και για ενεργειακά θέματα.
    Το έχουν ξανά κάνει πολλές φορές οι Χαζαρομογγόλοι, έτσι θα τους λέω συνέχεια κι ας μου πει κάποιος γιατί τους λέω έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/16 21:41

    Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

    Αυτά λοιπόν τα παιδιά, μια τεράστια συμμορία αλλογενών και δήθεν «αγορές» λυμαίνονται την κίτρινη τράπεζα, Χαζαρομογγόλοι, Σιωνιστές, αλλογενή βοθρολύματα εν γένει, και λυμαίνονται την τράπεζα και έχουν στοχεύσει να πάρουν ως λάφυρα την περιουσία των Ελλήνων.

    Ξέρουμε ότι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ έκανε όλες σχεδόν τις συγχωνεύσεις.
    Βέβαια τώρα σχεδιάζουν τα ζώα να απορροφήσει αυτό το περίπτερο, και το περίπτερο είναι σε άσχημη γειτονιά δεν είναι και σε καμιά καλή γειτονιά, να απορροφήσει και την Εθνική μπας και εξαφανίσουν και τα ίχνη και τα λάφυρα των Ελλήνων.
    Εγώ βέβαια τους προειδοποιώ μαζί βέβαια και με την C.I.A., κάτι παλιόπαιδα που έχουν μαζευτεί και νομίζουν ότι είναι και υπηρεσία, θα τα βρούμε όμως όλα αυτά, τώρα θα τον ελέγξουμε τον πλανήτη και θα το δούμε και παρακάτω.
    Αυτό που έχει σκοπιμότητα είναι ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί, αλλά να είναι και οι τραπεζίτες προσεκτικοί και όλα τα παιδιά που λυμαίνονται τον χώρο.
    Τους λέω λοιπόν να σταματήσουν, να μην έχουνε αλλότριες σκέψεις.
    Ό,τι έκαναν έκαναν και να περιμένουν καρτερικά μέχρι να έρθω στα πράγματα να ξεκαθαρίσω όλο αυτό το βόθρο που είναι εκεί μέσα στην τράπεζα και ειδικά στην ΠΕΙΡΑΩΣ η οποία θέλει να μου επιτεθεί κιόλας η κιτρινίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/16 21:43

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    Κίτρινη τράπεζα σε προειδοποιώ και όλους τους ανθρώπους εκεί, καθώς προειδοποιώ και την τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία είναι η καθ’ ύλην υπεύθυνη, η οποία δεν είδε τίποτα.

    Βέβαια η τράπεζα της Ελλάδος ας είναι ιδιωτική έχει ένα θεσμικό ρόλο και καλά θα κάνει να νομίζει ότι έχει άσυλο. Άσυλο έχει με αυτούς που είναι απάνω.

    Σε εμάς στις μέρες της Ελλήνων Συνέλευσις και της Ελλήνων Πολιτείας δεν έχετε άσυλο και ο πλανήτης είναι πολύ μικρός να κρυφτείτε.

    Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά στον πλανήτη κύριοι.
    Να προσέχετε πολύ στην κίτρινη τράπεζα και εν γένει στην τράπεζα της Ελλάδος.
    Δεν έχετε άσυλο για ό,τι θα κάνετε κι ας λένε τα χαρτιά.
    Για μας είναι χαρτιά, για μας είναι μουτζούρες.
    Για μας έχει η ουσία αξία και στην ουσία έχετε κάνει τερατώδη εγκλήματα και πράγματα στο Έθνος μου και στους Έλληνές μου και δη σε μένα.
    Οι μέρες είναι κοντά να είστε προσεκτικοί λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/9/16 21:45

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    Έχω να πω για την τράπεζα, ειδικά την κίτρινη την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να ξέρουνε, ότι θα επιτεθούμε σε όλες τις τράπεζες και θα αφήσω τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο να αναγγείλει σε όλους τους Έλληνες που περιμένουν καρτερικά να πάρουν οι τράπεζες τις εξοφλήσεις να πληρωθούνε μιας και έχουν και πρόβλημα όπως λένε.

    Μαζέψτε λεφτά και φυλάξτε τα, τα λάφυρα δεν φεύγουν, όπου και να πάνε τα βλέπω και καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε όλοι.
    Καλό θα είναι να πάτε διακοπές όλοι, αφήστε τα πράγματα όπως είναι και μην πειράξετε τίποτα γιατί θα είναι δυσκολότερα μετά.
    Ο πλούτος των Ελλήνων θα μείνει εκεί μέχρι να ξεκαθαριστεί.
    Η τράπεζα, οι ιθύνοντες, οι αξιωματούχοι που είναι με ένα ψωρομισθό και με ένα ψωρομισθό έγιναν γενίτσαροι να πάρουνε θέση τώρα ή μαζί με τους Έλληνες ή απέναντι τώρα.
    Η ώρα των τραπεζών έφτασε, 10 με 15 Σεπτέμβρη θα το γευτούμε όλοι. Βασίλη Θεοδωρόπουλε
    Αυτό που περιμέναμε όλοι είναι η επίθεση στις τράπεζες, οι οποίες ουσιαστικά μας έχουν φέρει στην κατάσταση αυτή, για τις οποίες έχουμε χρεωθεί τόσα δισεκατομμύρια που αυτές με ένα παιχνίδι που γίνεται πίσω από την πλάτη μας, σε ένα παιχνίδι λεηλασίας και καταστροφής της Ελληνικής πολιτείας έχουνε φέρει τα πράγματα ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/9/16 21:47

    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

    Ειδικά η τράπεζα της ΠΕΙΡΑΩΣ έχει την δικαιοδοσία στα παγκόσμια ταμεία. Έτσι το ορίσανε οι Χαζαρομογγόλοι να το κάνουν, μέχρι και 200 δις και έχει και πολλά άλλα προνόμια.

    Είναι μεγάλο προνόμιο, τώρα η τράπεζα αυτό το γνωρίζουμε ως πληροφορία πέραν από τα ταμεία που έχει στην διάθεσή της στην λεωφόρο των Λεόντων, έτσι την λέω, δηλαδή στην λεωφόρο των συναλλαγών του GREEN SCREEN και του BLACK SCREEN, έχει όντως ποσόστωση 200 δις που μπορεί να βάζει assents δικά της και να κατεβάζει χρήματα άτοκα από την κοινωνία, δηλαδή από το παγκόσμιο ταμείο και από τον πλούτο των Ελλήνων.

    Φυσικά μπορεί να κάνει το εξής, επειδή εκεί μέσα λυμαίνονται απατεώνες, λιγδοτάμπαλοι αλλογενείς νομίζοντας ότι είναι Ελίτ, μπορούν να βάλουν επισφάλειες εφημερίδες, να κόψει ένα ομόλογο η ΠΕΙΡΑΙΩΣ να παίρνει κάτι παλιόχαρτα κάποιου άλλου ξεφτιλισμένου φτωχού απλά της στοάς και να πηγαίνουν στα παγκόσμια ταμεία να παίρνουν χρήματα και να χρησιμοποιούν τα χρήματά μας στις αγορές, στην διατραπεζική και οπουδήποτε είναι, κερδοσκοπώντας χρήματα με τον δικό μας πλούτο.

    Αυτά τα τερτίπια είναι πάρα πολύ γνωστά σε εμάς, ξέρουμε ακριβώς τι έχουνε κάνει, γι’ αυτό τους λέω να είναι προσεκτικοί όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/9/16 21:50

    ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
    Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    Ιδιαίτερα εκεί μέσα έχει μαζευτεί και μία παγκόσμια συμμορία με το όνομα «ΑΛΑΪΑΣ» , όπου εκεί έχουν μαζευτεί τα αποβράσματα του πλανήτη, που εσείς νομίζετε ότι είναι με κουστούμια, αλλά όταν σας δείξω και όταν φτάσουμε στο επίπεδο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα, θα δείτε για τι λιγδοτάμπαλους μιλάμε και για τι ξεφτιλισμένους ανθρώπους.

    Απλά απατεώνες με ευγένεια και γι’ αυτό θα με βρείτε όλο αυτό το διάστημα η ευγένεια να μην υπάρχει, γιατί με ευγένεια σε σφάξανε, με ευγένεια σε δυναστεύσανε, με ευγένεια έχεις χάσει τον πλούτο σου, με ευγένεια αφανίζεσαι.

    Τέλος λοιπόν η ευγένεια. Είναι στις πράξεις και δεν είναι στα λόγια.

    Πρέπει να αφυπνιστείτε όλοι μαζί να δείτε τι έχει γίνει και φυσικά να φέρεστε και ανάλογα σε αυτά τα ζώα, τα οποία είναι κάτι χειρότερο από ζώο όπως το έχουνε τοποθετήσει οι Δαρβινιστές οι αλλογενείς.

    ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ

    Και βέβαια τους προειδοποιούμε και ειδικά την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, γιατί ξέρουμε ότι το πλιάτσικο που κάνουνε τώρα είναι προετοιμασία, για να τα πάρουνε και να σηκωθούν να φύγουν.

    Δεν θα προλάβουν, γιατί έχουμε τα εξώδικα τα οποία τα στέλνουμε από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου, όπου πρέπει να φύγουν ομοβροντία κατά των τραπεζών και μετά έχουμε τις υπόλοιπες ενέργειές μας οι οποίες θα καθηλώσουν τα σχέδια τους.
    Είμαστε εδώ δεν πρόκειται να περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/9/16 21:52

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ

    Αρτέμης Σώρρας:
    Έλληνα και συνέλληνα ακόμα και φιλέλληνα, δεν είσαι μόνος σου είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι μαζί.
    Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Ό,τι θέλεις εσύ στην ζωή σου θέλουμε και εμείς.

    Δεν έχεις ανάγκες;
    Εφόσον φοράς το σαρκίο έχουμε τις ίδιες ανάγκες, ακόμα και αν δεν είσαι Έλληνας ή άνθρωπος τις ίδιες ανάγκες έχεις και εγκλωβισμένος στο σαρκίο σου είσαι.
    Άκου με καλά, κάνε τα εξώδικα όλα και αποπλήρωσε το ιδιωτικό σου χρέος στις τράπεζες.
    Εάν σου αρνηθεί ή σου πει οτιδήποτε, σου δίνω τα δικαιώματά σου στα χέρια με έναν πλούτο ο οποίος είναι δικός σου.
    Έλα να πάρεις τον πλούτο σου γρήγορα.
    Σημάδεψε τις τράπεζες ακριβώς μέσα στα μάτια, μη σου φύγουν σημάδεψέ τες γρήγορα και έλα να επιτεθείς στις τράπεζες με τα λεφτά τα δικά σου και να αποπληρώσεις τα χρέη σου, γρήγορα σε όλα τα γραφεία μας κάντε όσο πιο πολλά εξώδικα να εξοφλήσετε τα χρέη σας.

    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΗ

    Εάν ο,τιδήποτε αρνηθούν λειώστους στην μήνυση έχεις τα δικαιώματα και το σύνταγμα με το μέρος σου.
    Όλο σου το εξώδικο είναι μόνο νόμιμα δικαιώματά σου, στον δικό σου λογαριασμό, στο δικό σου κράτος, στην δικιά σου χώρα, για το δικό σου μέλλον, για το δικό σου ξεχρέωμα, για την δικιά σου ζωή, κάντο τώρα.
    Όλοι μαζί επιτεθείτε από 10 έως 15 και λειώστε τις τράπεζες στα εξώδικα.
    Όποια αρνηθεί ή σου αντιμιλήσει λειώστην στην μήνυση, δώστε δουλειά στους δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/9/16 22:03

    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    Συνέλληνες μου,
    για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας, επιτεθείτε στο μεγάλο τέρας που λέγεται τράπεζα και δη στην κίτρινη τράπεζα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

    Επιτεθείτε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ το συντομότερο, ετοιμάζουν αλλότρια σχέδια για εμάς, θα μας βρούνε μπροστά τους.
    Η τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι υπόλογη.
    Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε και την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό οικονομικών για όλες μας τις κινήσεις.

    Κύριοι θεσμοί, κύριοι αξιωματούχοι, πάρτε θέση.
    Παρακαλώ να πάρετε θέση ή μαζί μας ή απέναντι μας.
    Είστε θεσμοί στην χώρα μας, πάρτε θέση, έχετε θέση.

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    Υ.Γ
    ΚΙ Ε.ΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ????
    ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΦΟΦΟ
    ΤΟ ΣΚΑΙ
    Ο ΑΝΤΕΝΑ
    ΤΟ ΜΕΓΑ
    ΤΟ ΣΤΑΡ
    ΧΑΤΧΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    Ο ΕΥΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΠ
    ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ....
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/9/16 22:04

    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    Συνέλληνες μου,
    για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας, επιτεθείτε στο μεγάλο τέρας που λέγεται τράπεζα και δη στην κίτρινη τράπεζα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

    Επιτεθείτε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ το συντομότερο, ετοιμάζουν αλλότρια σχέδια για εμάς, θα μας βρούνε μπροστά τους.
    Η τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι υπόλογη.
    Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε και την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό οικονομικών για όλες μας τις κινήσεις.

    Κύριοι θεσμοί, κύριοι αξιωματούχοι, πάρτε θέση.
    Παρακαλώ να πάρετε θέση ή μαζί μας ή απέναντι μας.
    Είστε θεσμοί στην χώρα μας, πάρτε θέση, έχετε θέση.

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    Υ.Γ
    ΚΙ Ε.ΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ????
    ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΦΟΦΟ
    ΤΟ ΣΚΑΙ
    Ο ΑΝΤΕΝΑ
    ΤΟ ΜΕΓΑ
    ΤΟ ΣΤΑΡ
    ΧΑΤΧΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    Ο ΕΥΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΠ
    ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ....
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *