ροή ειδήσεων

Εξαιρετικά ενθαρρυντικά τα μηνύματα για το 2017


Με αντικείμενο την έγκαιρη προετοιμασία για το 2017 και το συντονισμό των δράσεων, όσον αφορά τις αεροπορικές συνδέσεις και την κρουαζιέρα, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννη Παππου, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με τη συμμετοχή και του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού.
Όσον αφορά τις αεροπορικές συνδέσεις, τα πρώτα μηνύματα που έρχονται για το 2017 είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά και οι πρώτες επαφές, με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, δείχνουν αυξητική τάση στον αριθμό των πτήσεων, από όλες τις αγορές.
Εξαίρεση αποτελεί η Ryanair και η πρόσφατη εξαγγελία της περί αποχώρησης της εταιρείας από το νησί της Κω. Ειδικά για το θέμα της Ryanair αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ένωσης Ξενοδόχων και των λοιπών παραγωγικών φορέων της Κω, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Για την κρουαζιέρα, τα μηνύματα που έρχονται από κομμάτι της συγκεκριμένης αγοράς, είναι ανησυχητικά. Και για το ζήτημα αυτό, συμφωνήθηκε ο μέγιστος δυνατός συντονισμός μεταξύ Υπουργείου, Περιφέρειας και όλων των εμπλεκομένων φορέων, προκειμένου να αναληφθούν έγκαιρα όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες και να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για την βελτίωση του κλίματος και την ενίσχυση της κρουαζιέρας.
Μετά τη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε ότι η τρέχουσα τουριστική περίοδος συνεχίζεται, με τον Οκτώβριο να δείχνει ότι θα ξεπεράσει σε αφίξεις κάθε προηγούμενο.
«Τα πρώτα μηνύματα για το 2017, είπε, σε σχέση με τις αεροπορικές συνδέσεις, είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει και του χρόνου για το νησί της Κω. Η ευρύτερη εφικτή συνεργασία ενόψει της προσεχούς τουριστικής περιόδου είναι απαραίτητη και ο έγκαιρος σχεδιασμός ήδη υλοποιείται».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/16 20:50

    Ναι καντε απεργίες, διώξτε τον κόσμο,

    Δεν θελουμε ποσότητα, θέλουμε λίγους και καλούς, Σταματήστε τα βραχολακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *