ροή ειδήσεων

3ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων του Ξενοδοχείου Mira Mare για το εφάπαξ


ΕΠΙΧEIΡΗΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ MIRA MARE WONDERLAND

Σας ενημερώνουμε ότι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ μας, με ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης στις 03/10/2016, αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 05-10-2016 από τις 12:30 ως τις 15:30, με αίτημα :
- Την άμεση απόσυρσης της εγκύκλιου του υπουργείου εργασίας που καταργεί το δικαίωμα των ξενοδοχοϋπαλλήλων να λαμβάνουν εφάπαξ με τη συμπλήρωση 20 χρόνων εργασίας, ενώ επιβάλλονται και νέες μειώσεις της τάξης του 20% και όλα τα αποθεματικά του ταμείου μας μεταφέρονται στο ενιαίο ταμείο ασφάλισης που θα δημιουργηθεί με την εφαρμογή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ συνεχίζει το έργο τον προήγουμενων κυβερνήσεων και καταργεί όσα δικαιώματα έχουν απομείνει. Τώρα έχει σειρά το εφάπαξ, αύριο τα εργασιακά και ο συνδικαλιστικός νόμος. Ότι ζητάει η εργοδοσία να καταργηθεί το κάνει πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κανένας εφησυχασμός, κανένας μόνος του. Μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, μαζι με το ΠΑΜΕ για να αποκρούσουμε την επίθεση Ε.Ε. , Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και εργοδοσίας. Να βάλουμε επιτέλους τέλος στα αντιλαϊκα μέτρα και να περάσουμε εμείς στην επίθεση!!! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, είμαστε περισσότεροι και έχουμε την δύναμη γιατί εμείς παράγουμε όλον τον πλούτο, γιατί χωρίς εμάς ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΟΥΡΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *