ροή ειδήσεων

Ρόδος: Περισσότεροι από 400 σύνεδροι από 60 χώρες θα προσέλθουν στο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας


Περισσότεροι από 400 σύνεδροι από 60 διαφορετικές χώρες αναμένεται να προσέλθουν στο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (CEST2017) που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2017 στη Ρόδο.


Tο συνέδριο το διοργανώνει το Global NEST (Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας - Global Network of Environmental Science and Technology) και οι εργασίες του CEST2017 θα τελεστούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου.

Ειδικότερα, το συνέδριο αυτό είναι το μεγαλύτερο στον τομέα του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό διεθνές επιστημονικό γεγονός.

Στο (CEST2017 θα παρουσιαστούν τα παρακάτω θέματα :

1. Τα αποτελέσματα της έρευνας στον τομέα του περιβάλλοντος.

2. Θέματα περιβαλλοντικής νομοθεσίας και προτάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση διαλόγου για τη χάραξη εθνικής πολιτικής σε τομείς, όπως η διαχείριση αποβλήτων, η κλιματική αλλαγή, ο αειφόρος τουρισμός, η παρακολούθηση της ποιότητας των υδάτων, οι ενεργειακές τεχνολογίες και η δημόσια υγεία.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών και πρακτικών για την αντιμετώπιση καίριων περιβαλλοντικών προβλημάτων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *