ροή ειδήσεων

Σείεται η Ιταλία, νέος ισχυρός σεισμός 6,4 ρίχτερ


Δυο άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τον σεισμό που σημειώθηκε στις 19.11 απόψε στην κεντρική Ιταλία. Πρόκειται για κατοίκους του χωριού Βίσο, και ο τραυματισμός του ενός οφείλεται σε πτώση ψευδοροφής.

Κάποιες καταρρεύσεις σημειώθηκαν σε εκκλησία κοντά στην πόλη Νόρτσια, της περιφέρειας Μάρκε, ενώ πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Σαλάρια, η οποία από την Ρώμη οδηγεί προς τις πληγείσες περιοχές.

Αύριο τα σχολεία στις πόλεις της Περούτζια, Τέρνι και Σπολέτο, πρόκειται, με απόφαση του δημάρχου, να παραμείνουν κλειστά. Μετά από την κύρια σεισμική δόνηση, σημειώθηκε μια σειρά μετασεισμικών δονήσεων.



Περιορισμένες υλικές ζημιές σημειώθηκαν στο υπουργείο εξωτερικών της Ρώμης, το οποίο και εκκενώθηκε για περαιτέρω ελέγχους.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι έλεγχοι της Πολιτικής Προστασίας θα συνεχισθούν όλη νύχτα, κυρίως σε απομονωμένες περιοχές, κοντά στα χωριά Βίσο και Kαστελσαντάντζελο Σουλ Νέρα.

Πριν λίγα λεπτά έγινε αισθητή νέα ισχυρή σεισμική δόνηση σε όλη την κεντρική Ιταλία. Κατά τις πρώτες πληροφορίες είχε μέγεθος 6,4 βαθμών.

Πηγή : newsbeast.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *