ροή ειδήσεων

Τα παιδιά του Ντίνου Μπάρκα, χειριστή εκσκαφέα στην Κω, μηνύουν τη μητέρα του Μπεν Νίνταμ


Ο γιος και η κόρη του Ντίνου Μπάρκα, του Έλληνα χειριστή εκσκαφέα στην Κω που θεωρείται ότι ενδεχομένως να σκότωσε κατά λάθος τον μικρό Μπεν Νίνταμ πριν από χρόνια, μηνύουν τη μητέρα του, σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών The Times.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας και η Μαρία Τσέχου κατηγόρησαν την Κέρι Νίνταμ ότι προσέβαλε την υπόληψη της οικογένειάς τους όταν είπε πως ελπίζει ο πατέρας τους να «καίγεται στην κόλαση». Επίσης, αμφισβητούν τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στην Κω, που διήρκεσε τρεις εβδομάδες.

«Αρκετά με αυτή την απαίσια ιστορία» είπε η κ. Τσέχου. «Έμεινα σιωπηλή για εβδομάδες, ασχολούμενη με το νεογέννητο παιδί μου, αφήνοντας αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να τελειώσει. Αλλά πλέον όλο αυτό πρέπει να τελειώσει. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και στα παιδιά μας στο μέλλον και να ρωτάνε “ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;”».

Η κ. Τσέχου είπε στους Times πως «έχουμε μια οικογενειακή υπόληψη να προστατέψουμε και η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;».
Κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν απομεινάρια του παιδιού, που ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ένα αυτοκινητάκι- παιχνίδι που, όπως αναφέρθηκε, ανήκε σε αυτόν, οδήγησε στο συμπέρασμα πως τον Μπεν πάτησε εκσκαφέας τον οποίο οδηγούσε ο Μπάρκας ενώ δούλευε στην περιοχή.

Ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας ωστόσο, έχει άλλη άποψη. «Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν από το εύρημα; Δεν γίνεται το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του;».

«Αλλά ακόμα και αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι αληθής, γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές στο όνομα του πατέρα μου;».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/10/16 21:14

    Και άργησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/16 22:35

    kai poli kala ekanan. 2 xronon paidi pou to paratise mono tou kai to exase i en logo kiria kai tora psaxnei kai ta resta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/16 00:42

    Καλά θα κάνουν οι άνθρωποι!!Για τη μάνα κάποια δίωξη για παραμέληση ανηλίκου δεν θα γίνει αυταπάγγελτα???Εφόσον πιστεύει στην κόλαση πείτε της πως έχει ρεζερβάρει μία θέση εκεί η καλή και ευσυνείδητη μανούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *