ροή ειδήσεων

Αγώνες αυτοκινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα!


Αυτό είναι το μεγαλόπνοο σχέδιο της νεότευκτης λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού
με την ονομασία “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ” που παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως ίσως γνωρίζετε το Dielpis F1 είναι ο φορέας που σύστησε ο αρχιτέκτων Θανάσης Παπαθεοδώρου για να προωθήσει τη διοργάνωση αγώνα F1 στη Δραπετσώνα. Η ίδια ομάδα ανακοίνωσε τη δημιουργία λέσχης με σκοπό τη διοργάνωση αγώνων ταχύτητας εντός του αστικού ιστού σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τη Γραμματέα της Λέσχης, Ελένη Δημητροπούλου. Ο πρόεδρος της Λέσχης, Θανάσης Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε στην πενταετή προσπάθεια του DielpisFormula1 για την επίσημη υποψηφιότητα διοργάνωσης αγώνων F1 στη Δραπετσώνα, η οποία συνεχίζεται με πολύ καλές προοπτικές, καθώς και στους λόγους που επέβαλαν τη δημιουργία της λέσχης “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ”. Σκοπός της η διοργάνωση αγώνων ταχύτητος εντός πόλεων ξεκινώντας από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα κα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Δημήτρης Μιχελακάκηςχαιρέτησε την ίδρυση της νέα λέσχης και εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΟΜΑΕ τόσο στην προσπάθεια για τη διεξαγωγή αγώνων εντός πόλης από τη ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ όσο και στην πολυετή προσπάθεια της DielpisFormula1.




Ο λόγος του βουλευτή Μάριου Γεωργιάδη ανέδειξε γνώση για τους αγώνες ταχύτητας αλλά και βούληση για καινοτόμες προσπάθειες.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι βουλευτές: Νάσος Αθανασίου, Δημήτρης Καμμένος, Μάριος Γεωργιάδης. Ο Πρόεδρος Επιχειρηματιών Ελλάδος, Βασίλης Αποστολόπουλος, χαιρέτησε τη συνολική προσπάθεια και δήλωσε την ένθερμη υποστήριξή του κάνοντας αναφορές σε άλλες πόλεις ανά τον κόσμο.

Παρών ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου που τόνισε την βούληση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου για την αναβίωση των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο.

Μάλιστα σε σχετική μας ερώτηση ήταν κάθετος: «Υπάρχει η βούληση της Περιφέρειας και των Τοπικών φορέων για αγώνα μέσα στην πόλη το 2017». Σίγουρα καλό νέο είναι η συμμετοχή του πολύπειρου σε αγώνες Αντρέα Χαλκιόπουλου στην επιτροπή των Ροδιτών που προωθεί τον αγώνα.



Κατάμεστη η αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *