ροή ειδήσεων

Γεωργαλλής: «Χωρίς φόβο με τον ΠΑΟΚ»


Πεισμωμένος είναι ο Γιάννης Γεωργαλλής μία μέρα πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι
του Κολοσσού Ρόδου με τον ΠΑΟΚ (15/10, 17:00).

Γράφοντας στο μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο 33άχρονος γκαρντ/φόργουορντ τόνισε ότι η ήττα της ομάδας του από το Ρέθυμνο στην πρώτη αγωνιστική της Basket League πρέπει να αποτελέσει μάθημα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια αρνητικά αποτελέσματα στη συνέχεια της σεζόν. Ακολουθούν όλα όσα έγραψε:

«Γεια σας φίλοι μου. Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, ύστερα από το κακό ξεκίνημα στη φετινή Basket League, με την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο. Η αλήθεια είναι πως ήταν μία κακή ήττα, αλλά παράλληλα πήραμε ένα σημαντικό μάθημα, γιατί η εμφάνιση που είχαμε ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Όμως, μετά την εξέλιξη αυτή καλούμαστε να πάρουμε κάποιες νίκες «εκτός προγράμματος», γιατί δεν θέλουμε αυτό το αποτέλεσμα να μας κοστίσει στο τέλος όταν θα κάνουμε τη… σούμα.

Έχουμε πεισμώσει με την ήττα από το Ρέθυμνο και δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος αποτελεί μία σημαντική απώλεια στο ροτέισον μας. Αλλά, είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε χωρίς εκείνον, μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που έχασε στην πρεμιέρα από τη Δόξα Λευκάδας. Αλλά, σίγουρα αναμένεται να είναι πιο συγκεντρωμένος, ενώ πρόκειται για μία καλή και ποιοτική ομάδα. Εμείς, όμως, θα πάμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς φόβο, προκειμένου να παλέψουμε για το καλύτερο και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Τα λέμε την επόμενη φορά, Γιάννης».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *