επικαιρότητα

Με εισήγηση του Φλαμπουράρη η Ελένη Τσολάκη μουσική επιμελήτρια στον ΟΑΣΑ!


Aποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο για την νεαρή καυτή επιμελήτρια που προσέλαβε ο ΟΑΣΑ ώστε να ορίζει την μουσική που θα ακούγεται στα λεωφορεία, τα τραμ και τα τρόλευ και γενικότερα στην ΚΤΕΛΑΔΑ. Οι συνδικαλιστές του OAΣΑ λοιπόν κατήγγειλαν ότι ο οργανισμός προχώρησε (μάλλον θα προχωρήσει) στην πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, αρμοδιότητα της οποίας είναι να ορίζει τη μουσική που θα ακούγεται στα οχήματα.

Επίσης, η επιμελήτρια μουσικής, ανέλαβε και το σχεδιασμό προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων σε χώρους του Μετρό, καθώς και την προετοιμασία της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο». 

Oι συνδικαλιστές του OAΣΑ λοιπόν κατήγγειλαν ότι ο οργανισμός προχώρησε (μάλλον θα προχωρήσει) στην πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, αρμοδιότητα της οποίας είναι να ορίζει τη μουσική που θα ακούγεται στα οχήματα.Επίσης, η επιμελήτρια μουσικής, ανέλαβε και το σχεδιασμό προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων σε χώρους του Μετρό, καθώς και την προετοιμασία της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».Όποιος χρησιμοποιούσε ως τώρα την ΚΤΕΛΑΔΑ, το μόνο που άκουγε είναι λαϊκά άσματα από το κινητό του οδηγού, οι κόρνες των αυτοκινήτων και οι διαμαρτυρίες των επιβατών. Μουσική και δη με επιμέλεια, δεν έχει παρατηρηθεί-σχολιάζει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος.

Ξεχάστε τα όμως αυτά. Η sexy Ελένη Τσολάκη ξύπνησε το θηρίo μέσα του καθώς την παρακολουθούσε ένα πρωί να χορεύει στο χορό του Happy Day. O Aλέκος Φλαμπουράρης-περί αυτού πρόκειται- επικοινώνησε με την γραμματέα του και της ζήτησε να τηλεφωνήσει στον συριζαίο πρόεδρο του OAΣΑ στον οποίο ο Αλέκος εξήγησε το όνειρο:

–Nα προσλάβεις την Ελένη Τσολάκη από το Happy Day να επιμελείται την μουσική στα λεωφορεία και να φροντίσεις να εξοπλιστούν όλα με οθόνες που θα δείχνουν το κορίτσι να χορεύει. Τόσους πρόσφυγες πας πάνω κάτω άσκοπα-πρέπει να φροντίσεις οι άνθρωποι να διασκεδάζουν όταν μπαίνου στα βρωμολεωφορεία σου. Αν δεν προσλάβεις την Ελένη θα στείλω τον Ρουβίκωνα και τους Πυρήνες της Φωτιάς να τα κάψουν όλα…Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/10/16, 9:13 π.μ.

    ΛΗΓΟΥΡΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/16, 9:43 π.μ.

    Είσαι παιδί του ΣΥΡΙΖΑ έχεις δουλεία εξασφαλισμένη , δεν είσαι σε έφαγε η μαύρη μαρμάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης