ροή ειδήσεων

Έντονα τα παράπονα γονιών - Δεν είναι "λειτουργικό" το λυόμενο στο Νηπιαγωγείο Κρεμαστής

Είναι γεγονός ότι η Κρεμαστή, με την εκρηκτική ανάπτυξη που παρουσιάζει χρειάζεται, και μάλιστα, επειγόντως, ένα νέο Νηπιαγωγείο. Ένα κτίριο σύγχρονο που να μπορεί να δέχεται αρκετά παιδιά, (Νήπια και Προνήπια), και φυσικά με επαρκές και κατάλληλα στελεχωμένο προσωπικό.


Και τούτο γιατί, οι σημερινές κτιριακές εγκαταστάσεις, με τις... μεσοβέζικες λύσεις που επιχειρούν να δώσουν οι αρμόδιοι (άλλωστε, για το Τοπικό Συμβούλιο, δεν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι), δεν είναι δυνατόν να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Και βέβαια, ύστερα απ΄ αυτό, έχουν απόλυτο δίκιο που οι γονείς διαμαρτύρονται για τις κτιριακές καταστάσεις που επικρατούν και ιδιαίτερα με την "λύση" του λυόμενου. Και να τι λένε οι γονείς:


«Κατ΄ αρχήν, δεν είναι λειτουργικό το λυόμενο που τοποθετήθηκε δίπλα από το κυρίως κτίριο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα έλλειψης χώρου».


«Τέτοιου είδους αίθουσες, -επισημαίνουν μεταξύ σοβαρού και αστείου,- είναι για να τοποθετείς... οικόσιτα ζώα και όχι νήπια και προνήπια. Πώς είναι δυνατόν σ΄ αυτό το χώρο, όπου δεν υπάρχει θέρμανση ή κλιματισμός, να δεχτεί τόσα παιδάκια; Πώς είναι δυνατόν τα παιδιά αυτά να φεύγουν από το λυόμενο και να πηγαίνουν στο διπλανό κτίριο για να κάνουν την ανάγκη τους; Ή, μήπως θέλουν να τους βάλουμε... διακόπτη και να τον ανοίγουμε μόνο όταν βρίσκονται στο σπίτι; Και κάτι ακόμη: Πώς είναι δυνατόν, να φεύγουν από το ένα κτίριο και να πηγαίνουν στο άλλο, όπου μάλιστα μεσολαβούν 3-4 σκαλιά, όταν οι μέρες είναι βροχερές; Και τι θα γίνεται με την νηπιαγωγό; Θ΄ αφήνει όλα τα παιδιά μόνα τους για να συνοδέψει ένα παιδί στην τουαλέτα; Αλήθεια, τα σκέφτηκε κανείς όλα αυτά;» επισημαίνουν οι γονείς, οι οποίοι πλέον περιμένουν από τους αρμόδιους να βρουν κάποια λύση για ν΄ αντιμετωπιστεί η κατάσταση, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζουν ως «απαράδεκτη»!







http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *