ροή ειδήσεων

Πρώτη νίκη για τον Κολοσσό Ρόδου


Δεν έπαιζε καλά στο ξεκίνημα της σεζόν, έχασε από Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ, όμως η αλλαγή στον άσο ήταν η κίνηση που χρειάζονται οι Ροδίτες για να ανακάμψουν και να νικήσουν τον Προμηθέα Πατρών (76-59).

Ο Άρης Λυκογιάννης ήξερε πως το ρόστερ του Κολοσσού χρειαζόταν "φρεσκάρισμα". Ήξερε πως η εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο και η εκτός από τον ΠΑΟΚ έπρεπε να καλυφθούν, άλλαξε τον Ντέβιον Μπέρι με τον παλιό του γνώριμο Τρέβορ Ρέλεφορντ και εκείνος ανέβασε την ομάδα της Ρόδου ένα επίπεδο. Η πρώτη νίκη στη σεζόν 2016-2017 ήρθε απέναντι στον νεοφώτιστο και φιλόδοξο Προμηθέα Πατρών (76-59), με εξαιρετική εμφάνιση στην τρίτη περίοδο που δεν είχε απάντηση από τους φιλοξενούμενους στο Βενετόκλειο.


O MVP

O Τρέβορ Ρέλεφορντ επέστρεψε στη Ρόδο για να "σώσει την κατάσταση" και ήταν με το "καλησπέρα" αυτός που άλλαξε το status του Κολοσσού. Έπαιξε 32 λεπτά, σκόραρε 20 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και έκανε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν από τον βασικό του άσο ο Άρης Λυκογιάννης.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο σαρωτικό τρίτο δεκάλεπτο του Κολοσσού, αλλά και την... καθίζηση του Κέιντρεν Κλαρκ που αποκτήθηκε από τον Προμηθέα για να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Το stat-line του Ρέλεφορντ (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα) που έφτασε πριν λίγες μέρες στη Ρόδο και σε έναν πραγματικά πολύ κρίσιμο αγώνα, δικαίωσε τους παράγοντες του Κολοσσού που επέμειναν στην απόκτησή του, στην επιστροφή του στο Νησί για την ακρίβεια.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Πολύ πιο ισορροπημένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Κολοσσός ξεκίνησε το ματς χωρίς τρέλα για σουτ από την περιφέρεια. Είχε υπομονή, προηγήθηκε 21-14 στο 9' και κράτησε τα ηνία με τον Ρέλεφορντ να δίνει ηρεμία στο παιχνίδι, να σκοράρει και να πασάρει εξαιρετικά. Την ίδια ώρα, ο Κέιντρεν Κλαρκ έβαζε τα δικά του σουτ και κρατούσε μαζί με τον Άγγελο Τσάμη όρθιους τους Πατρινούς στο φινάλε του πρώτου μέρους (39-38).

Ο Σαρικόπουλος έκανε αρκετή ζημιά στη ρακέτα του Κολοσσού στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, όμως ο Ρέλεφορντ συνέχισε να κάνει τη διαφορά και να κουβαλά τους γηπεδούχους στις πλάτες του (51-44). Χολ και Γουάτσον τον ακολούθησαν για το +10 και το +15 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου. Αυτό ήταν. Ο Κολοσσός έφερε το παιχνίδι στο δικό του τέμπο και έφτασε με άνεση στην πρώτη φετινή του νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 39-38, 61-49, 76-59.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (Λυκογιάννης): Ρέντικ 7 (7 ριμπάουντ), Ρέλεφορντ 20 (3/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Άχονεν 10 (2/6 τρίποντα), Βασιλόπουλος 4, Χολ 12 (5/13 σουτ), Παπαδόπουλος, Τσούκου 9 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, Γεωργαλής 6 (2/2 τρίποντα), Παπαδάκης, Γουάτσον 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Άντερσον, Γκίκας 7 (2/3 τρίποντα), Φαγιέ 11 (4/11 σουτ, 7 ριμπάουντ σε 38 λεπτά), Σαρικόπουλος 10 (7 ριμπάουντ), Μουρ 9 (1), Κλαρκ 9 (2/9 σουτ), Πέττας, Γερομιχαλός, Τσάμης 11 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Τζόνσον 2.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *