ροή ειδήσεων

Τραγούδια, τσιγάρα, ποτό και «μασάζ»... Από όλα είχε το πάρτι στο Μαξίμου


Πιάνο, τραγούδι, τσιγάρο, ποτό αλλά και πηγαδάκια...
Από όλα είχε το χθεσινό πάρτι στο Μέγαρο Μαξίμου... Ακόμα και συνέχεια και κάποιους - τους νεότερους - για ποτό σε στέκι στο Κολωνάκι...
Η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι στο πιάνο και την Ελενα Κουντουρά στο τραγούδι, ενώ τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο, η πορεία του οικονομικού προγράμματος, η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, αλλά και η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.


Κάποια στιγμή στο πιάνο που διαθέτει το πρωθυπουργικό μέγαρο κάθισε ο Κώστας Ζουράρις. Από το κλαβιέ ξεχύθηκε η μελωδία του τραγουδιού «Ασε με να φύγω, σε παρακαλώ» που ερμηνεύει μοναδικά η Αλέκα Κανελλίδου, σε στίχους του Νίκου Ελληναίου και μουσική του Γιώργου Μανίκα. Εκεί, ανέλαβε η Ελενα Κουντουρά να τραγουδήσει.



Από το μπαλκόνι του Μαξίμου ακούγονταν και άλλα τραγούδια, όπως το «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», ενώ ο Κ. Ζουράρις έπαιξε και αντάρτικα τραγούδια, αλλά και Μπιθικώτση, όπως το «Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή».

Αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης «υπέκυψε» στον μελωδικό πειρασμό και σιγοτραγούδησε πάνω από το πιάνο.

Το πιάνο πλησίασε κάποια στιγμή και ο Αλέξης Τσίπρας και αστειευόμενος του είπε: «Η τελευταία φορά που έπαιξε πιάνο εδώ κάποιος ήταν ο Βαρουφάκης. Κανόνισε!».


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι στη «χαλαρή βραδιά», αν κρίνει κανείς από τα γέλια που ακούγονταν από το μπαλκόνι του Μεγάρου Μαξίμου. Κάποιοι ήπιαν κρασί, άλλοι αναψυκτικά, ενώ όλοι δοκίμασαν τις «μπόμπες» και τα τυροπιτάκια, τα μπριός και τα κοτοπιτάκια που ήρθαν με κέτερινγκ.

Ποτό στο Κολωνάκι με τους 35άρηδες

Λίγο μετά τις 23:00 οι βουλευτές άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ο πρωθυπουργός έσπευσε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με τις γυναίκες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Βέβαια, το ποτό δεν έληξε για όλους, αφού ο Αλέξης Τσίπρας μετά τα μεσάνυχτα, μαζί με τους 35άρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε τη βραδιά σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου.

Τα δώρα, οι καλοντυμένες και τα απρόοπτα

Στο φωταγωγημένο Μέγαρο Μαξίμου οι καλεσμένοι άρχισαν να φθάνουν από τις 21:30, ενώ οι πρώτοι που έφυγαν λίγο μετά τις 22:30 ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Βαρεμένος. Οι πιο καλοντυμένες ήταν η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία. Οι περισσότεροι πάντως επέλεξαν μια πιο κάζουαλ εμφάνιση για το κάλεσμα του πρωθυπουργού.

Αρκετοί πήγαν με τα πόδια από τη Βουλή στο Μαξίμου, ενω με τις μηχανές τους και φορώντας κράνη έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, ενώ με ταξί έφτασε η κ.Γεωργοπούλου. Μαζί έφτασαν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας με την βουλευτή Γεωργία Γεννιά. «Πρώτη φορά στο Μαξίμου», σχολίασε χαμογελαστός ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.





















Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *