ροή ειδήσεων

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας παίζει Pokemon GO σε συνεδρίαση της βουλής


Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Έρνα Σόλμπεργκ, φαίνεται πως έχει φάει «κόλλημα»,
καθώς πιάστηκε επ' αυτοφόρω, να παίζει Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης στο νορβηγικό κοινοβούλιο

Η αρχική τρέλα που είχε καταλάβει όλο τον πλανήτη έχει ξεθυμάνει μεν, αλλά κάποιοι επιμένουν να κυνηγούν Pokemon μετά μανίας.

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Έρνα Σόλμπεργκ, φαίνεται πως έχει φάει «κόλλημα», καθώς πιάστηκε επ' αυτοφόρω, να παίζει Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης στο νορβηγικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον Guardian, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η πρωθυπουργός είναι φανατική οπαδός του Pokemon Go. Η μανία της είναι τέτοια, που κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Σλοβακία βρήκε χρόνο να παίξει το παιχνίδι, δηλώνοντάς το μάλιστα και στους δημοσιογράφους.

Αυτή η τρέλα φαίνεται πάντως ότι έχει... συνεπάρει όλη την πολιτική σκηνή της Νορβηγίας. Η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος, Τρίνε Σκέι Γκράντε, έπαιζε Pokemon Go σε συνάντηση για την εθνική ασφάλεια τον Αύγουστο!

Ισως για αυτό έδειξε κατανόηση για το «παραστράτημα» της πρωθυπουργού, η οποία έπαιζε την ώρα που η Γκράντε μιλούσε στη βουλή. «Ακουσε τι είπα. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα», έγραψε στο Twitter η πολιτικός «δικαιολογώντας» την Σόλμπεργκ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *