ροή ειδήσεων

30% των επιβατών επιλέγει να ταξιδέψει με low cost αεροπορικές εταιρείες


Σύμφωνα με τα στοιχεία της travelplanet24 για το 2016, το 30% των ταξιδιωτών επέλεξε, να μετακινηθεί με χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες. Κορυφαία στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών είναι η Ryanair και ακολουθούν η Blue Air, η EasyJet, η Germanwings και η Transavia Airlines.

Δημοφιλείς προορισμοί

Δημοφιλέστεροι προορισμοί εξωτερικού, για τις low cost κρατήσεις, αναδεικνύονται το Λονδίνο, η Ρώμη, το Μιλάνο, το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες, με μέση τιμή κράτησης τα 134 ευρώ. Η χαμηλότερη τιμή για προορισμούς εξωτερικού είναι μόλις τα 12 ευρώ.

Στους προορισμούς εσωτερικού, πρώτη στις προτιμήσεις είναι η Αθήνα, με χαμηλότερη τιμή κράτησης τα 8 ευρώ και σειρά έχουν η Θεσσαλονίκη (9 ευρώ), τα Χανιά (19 ευρώ), η Ρόδος (13 ευρώ) και η Σαντορίνη(11 ευρώ). Για ταξίδια εντός Ελλάδας, με χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, η μέση τιμή κράτησης είναι τα 76 ευρώ.

Οι επιβάτες που επιλέγουν να μετακινηθούν με χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες, κάνουν την κράτησή τους κατά μέσο όρο ένα μήνα πριν ταξιδέψουν και η διάρκεια του ταξιδιού τους κυμαίνεται, κατά μέσο όρο, στις 6 ημέρες για προορισμούς εκτός Ελλάδας και στις 4 ημέρες για προορισμούς εντός Ελλάδας.

Ο μήνας με τις περισσότερες κρατήσεις με low cost αεροπορικές εταιρείες ήταν ο Μάρτιος του 2016 και οι περισσότερες αναχωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 29/04/2016.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *