ροή ειδήσεων

Σταύρος Μαυρίδης: Βρέθηκε ζωντανός σε άθλια κατάσταση! Σοκάρει το βίντεο!


Τον βρήκε η δημοσιογράφος στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη!
Το βίντεο από την εκπομπή Αποκαλυπτικά σοκάρει. Ο Σταύρος Μαυρίδης βρέθηκε από το συνεργείο της εκπομπής στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη σε άθλια κατάσταση.

Ο ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα Εγκλήματα, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη. Ο Σταύρος Μαυρίδης δεν είχε δώσει σημεία ζωής όλες αυτές τις μέρες.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Σπύρος Μπιμπίλας και δημοσιογράφος των Αποκαλυπτικών προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του. Μετά από αρκετή ώρα, η δημοσιογράφος εντόπισε τον ηθοποιό. Η εικόνα του συγκλονίζει…

Ο Σταύρος Μαυρίδης δηλώνει μπροστά στην κάμερα ότι επιθυμεί να δώσει τέλος στη ζωή του! Ένα χρόνο νωρίτερα, στην εκπομπή Tatiana Live είχε εξομολογηθεί ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

Είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα, την έξοδο από την ίδια τη ζωή!

«Μετά το θέατρο «Αλίκη» που κάψαν οι κουκουλοφόροι, αρχίζει μια αντίστροφη μέτρηση για εμένα, όπου χάνω το σουπερμάρκετ, χάνω το θέατρο Αλίκη και αρχίζει μία μακροσκελής περίοδος όπου χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και μένω άνεργος για ενάμιση χρόνο.

Νιώθεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια. Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη.

Θυμός, κατάθλιψη, είχα περίεργα φαντάσματα να με κυνηγάνε. Δεν χάνεις μόνο την αξιοπρέπεια, χάνεις όλο σου το είναι, γιατί σας είπα στην αρχή ότι πέρασα μία περίοδο ξεγνοιασιάς. Αυτό που δεν υπάρχει σήμερα. Όλη η Ελλάδα το περνάει και είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα. Την έξοδο από την ίδια τη ζωή».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *