ροή ειδήσεων

Galaxy Note 7: Το 85% το επέστρεψε και οι περισσότεροι επέλεξαν άλλο Samsung


Σχεδόν έναν μήνα μετά την οριστική απόσυρση του Samsung Galaxy Note 7,
η Samsung ανακοινώνει ότι έχει καταφέρει να επιστραφεί σχεδόν το 85% των ελαττωματικών κομματιών που πουλήθηκαν στις ΗΠΑ.

«Μέχρι σήμερα, σχεδόν το 85% όλων των ανακλημένων Galaxy Note 7 έχουν αντικατασταθεί στις ΗΠΑ μέσω του Note 7 Refund and Exchange Program. H πλειοψηφία των συμμετεχόντων [στο πρόγραμμα] επέλεξε να πάρει ένα άλλο Samsung smartphone», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του κορεάτικου κολοσσού.

Η Samsung αναφέρει ότι η πλειοψηφία επέλεξε να πάει πάλι σε Samsung smartphone, όμως δεν μας δίνει συγκεκριμένους αριθμούς, κάτι που θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε.

Το ποσοστό αυτό είναι σίγουρα πολύ καλό, δεδομένου ότι πουλήθηκαν εκατομμύρια συσκευές στις ΗΠΑ. Όμως η Samsung δεν σταματά εκεί. Προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα επιστρέψουν ακόμη περισσότερα Note 7, επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει σύντομα να δίνει update να περιορίσει την φόρτιση της μπαταρίας. Να θυμίσουμε ότι το ίδιο έχει ανακοινώσει και για τα ευρωπαϊκά μοντέλα, στα οποία θα περιορίσει την φόρτιση στο 60%.

Στην ίδια ανακοίνωση η Samsung ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να συγκεντρώσουμε τα εναπομείναντα Note 7 στην αγορά. Για να εντείνουμε τη συμμετοχή, τις επόμενες μέρες θα λανσάρουμε software update, που περιορίζει την φόρτιση στο 60%. Κάθε φορά που ο χρήστης φορτίζει την συσκευή, κάνει reboot ή ανοίγει την οθόνη, θα βγαίνει pop-up notification [που προφανώς θα προειδοποιεί]».


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *