ροή ειδήσεων

Τέσσερα πράγματα που πιθανόν δεν ξέρατε ότι κάνει το iPhone


Ακόμη και οι χρήστες που έχουν χρόνια συσκευές iPhone πολλές φορές εκπλήσσονται από τα χαρακτηριστικά που έχουν αλλά δεν τα γνωρίζουν.

Γνωρίζουν την κάμερα, την αριθμομηχανή και το ρολόι αλλά πόσοι ξέρουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αλφάδι; Και όμως μπορεί…

Δείτε τέσσερα πράγματα που δεν ξέρουν όλοι οι χρήστες ότι κάνουν τα iPhone.

Στέλνουν αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα



Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μηνύματα ήχου και εικόνας έτσι ώστε να αυτοκαταστραφούν μετά από δύο λεπτά ή να επιλέξετε να είναι μόνιμα εφόσον σταλούν. Μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, στα μηνύματα και να επιλέξετε τη ρύθμιση που θέλετε.

Iphone – Αλφάδι



Μπορείτε να κρεμάσετε το το κάδρο σας ή να καρφώσετε ένα ράφι χρησιμοποιώντας το κινητό σας ως αλφάδι. Απλώς πάτε στην πυξίδα και σέρνετε προς τα αριστερά.

Δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία



Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια μετακινηθείτε προς τα κάτω, στην μπαταρία για να δείτε ποιες από τις εφαρμογές σας, μειώνουν περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας το οποίο έχει βέβαια σχέση και με το ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε περισσότερο. Έτσι θα δείτε ποια θα χρησιμοποιείτε λιγότερο αν είστε έξω και θέλετε να διαρκέσει περισσότερο.

Βάλτε σε σίγαση μια συνομιλία



Σε περίπτωση που σας έχουν βάλει σε μια ομάδα συνομιλίας ή δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μηνύματα ενός συγκεκριμένου προσώπου υπάρχει τρόπος να το κάνετε. Πάτε στη συνομιλία που θέλετε, επιλέγετε πάνω δεξιά τη λέξη «Στοιχεία» και ενεργοποιείτε το «Μην ενοχλείτε».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *