ροή ειδήσεων

TUI fly: 4 νέες συνδέσεις με Κω από το Ανόβερο, τη Νυρεμβέργη, τη Στουτγκάρδη και τη Βασιλεία


H Iσπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα και οι ΗΠΑ βρίσκονται στο επίκεντρο των ταξιδιωτικών τάσεων των Αυστριακών για το καλοκαίρι του 2017, όπως γνωστοποιεί η TUI Aυστρίας.



Ο τουρ οπερέιτορ διευρύνει την προσφορά του στις 4 αυτές περιοχές-στόχους διαμορφώνοντας το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρόγραμμα στην ιστορία του με 150.000 ξενοδοχεία και 300.000 εξοχικές κατοικίες. Επιπλέον, τα 15 κόνσεπτ ξενοδοχεία του τουρ οπερέιτορ διευρύνονται, ενώ προσφέρονται 650 ταξίδια μετ’ επιστροφής και κρουαζίερα σε παγκόσμια κλίμακα με 75 πλοία (TUI Cruises και Hapag-Lloyd-Cruises).

Η TUI Αυστρίας, ειδικά, διευρύνει τη χωρητικότητα πτήσεων και θα προσφέρει περισσότερες από 350 εβδομαδιαίες συνδέσεις την υψηλή σεζόν.

Έχει διευρύνει ακόμα τη χωρητικότητα πτήσεων από τα ομοσπονδιακά κρατίδια κατά 15%, τα οποία συγκεντρώνουν τις περισσότερες αναχωρήσεις από την Αυστρία.Η χωρητικότητα πτήσεων από το Ίνσμπρουκ θα αυξηθεί κατά 25%, με νέες πτήσεις προς Τενερίφη και Ίμπιζα, θα υπάρξει αύξηση 5% στη χωρητικότητα πτήσεων προς Γκρατζ ενώ για Τενερίφη και Χανιά οι πτήσεις θα ανανεωθούν (+20%).

Νέες πτήσεις προγραμματίζονται προς Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο, καθώς και προς Όλμπια, Ντουμπρόβνικ και Σπλιτ (+15%).Oι τιμές προς όλους προορισμούς το καλοκαίρι του 2017 θα είναι μειωμένες κατά 1% και πολλοί μακρινοί προορισμοί θα είναι φθηνότεροι, όπως η Ν. Αφρική, η Ινδονησία, τα ΗΑΕ και η Δομινικανή Δημοκρατία. Η Τουρκία θα έχει περαιτέρω μείωση τιμών κατά 6% κατά μέσο όρο και εξαιρετικό value σε ξενοδοχεία και ποιότητα υπηρεσιών. Στην κατάταξη ικανοποίησης επισκεπτών της TUI, η Αίγυπτος, η Τουρκία και η Τυνησία βρίσκονται στις 3 πρώτες θέσεις.

Έτσι, για το καλοκαίρι του 2017 η TUI αναμένει ανάκαμψη στις χώρες αυτές.Όπως εξήγησε ο διευθύντρια της TUI Αυστρίας, Lisa Weddig, κατά την παρουσίαση του προγράμματος του τουρ οπερέιτορ στο Las Palmas, o οργανισμός διακρίνει ηδη σημάδια ανάπτυξης, με τη χειμερινή σεζόν να έχει ήδη διψήφια ποσοστά κρατήσεων. Για το καλοκαίρι του 2017, καταγράφεται επίσης διψήφια αύξηση.Την ίδια ώρα, το πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ για Κρήτη, Ρόδο και Κω θα είναι διευρυμένο κατά 40%. Η προσφορά πτήσεων από τη Γερμανία επίσης αυξάνεται. Η TUI fly προσφέρει 4 νέες συνδέσεις με Κω από το Ανόβερο, τη Νυρεμβέργη, τη Στουτγκάρδη και τη Βασιλεία.

Οι top χειμερινοί προορισμοίΌσον αφορά τη χειμερινή σεζόν, η TUI γνωστοποίησε ότι τα ταξίδια προς τα Κανάρια Νησιά κυριαρχούν στους μακρινούς προορισμούς, με ρεκόρ κρατήσεων και μερίδιο 20% στο σύνολο εσόδων της TUI Αυστρίας. Βασικός στόχος παραμένουν τα μακρινά ταξίδια. Προς το παρόν, η TUI προσφέρει περισσότερα από 15.000 ξενοδοχεία σε μακρινούς προορισμούς και η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται.

Το 70% των χειμερινών πωλήσεων προέρχονται από τις κρατήσεις για μακρινούς προορισμούς. Οι Μαλδίβες είναι η πιο ξεκάθαρη πηγή εσόδων. Οι κορυφαίες 5 χώρες βάσει αριθμού κρατήσεων για τη χειμερινή περίοδο 2016/17 είναι οι εξής:

1. Ισπανία – Κανάρια Νησιά
2. Ταϋλάνδη
3. Δομινικανή Δημοκρατία
4. Μαλδίβες
5. Κούβα

KOSTODAY

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *