ροή ειδήσεων

Ρόδος: Συνέλαβαν τον πατέρα 15χρονου που συμμετείχε στα επεισόδια για τον Γρηγορόπουλο


Με επεισόδια και συλλήψεις ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ και στο νησί της Ρόδου
η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου που έκαναν νεαροί στο κέντρο της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία, έγιναν δώδεκα προσαγωγές ατόμων που εντοπίστηκαν στην πορεία και δύο συλλήψεις: Ενός 15 χρονο που συμμετείχε ενεργά στα επεισόδια και του ίδιου του του πατέρα στη συνέχεια με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους νεαρούς που συμμετείχαν στην πορεία προξένησαν ζημιές σε κάδους σκουπιδιών βάζοντας φωτιές και σε κολώνες φωτισμού στην πόλη της Ρόδου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου αναφέρεται:Χθες (06.12.2016) το βράδυ στη Ρόδο, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συγκέντρωσης-πορείας που πραγματοποιούσαν μαθητές και φοιτητές, ομάδα νεαρών ατόμων προκάλεσαν φθορές και επιτέθηκαν με ρίψη κροτίδων-φωτοβολίδων εναντίον αστυνομικής δύναμης που είχε διατεθεί για μέτρα τάξης.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στην πορεία αφού διήλθαν από το κέντρο της πόλης της Ρόδου, κατέληξαν εξωτερικά του Πανεπιστήμιου Αιγαίου επί της οδού Δημοκρατίας όπου ομάδα νεαρών προκάλεσε φθορές σε τσιμεντένιες κολόνες δημοτικού φωτισμού, εμπρησμό σε κάδο απορριμμάτων, διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και επιτέθηκε κατά διμοιρίας αστυνομικών εκσφενδονίζοντας τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), δέκα φωτοβολίδες και πέτρες.

Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε πλήρως με παρεμβάσεις των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες πραγματοποίησαν δώδεκα προσαγωγές και μια σύλληψη ενός 15χρονου ημεδαπού που συμμετείχε στα επεισόδια.

Επίσης, συνελήφθη και ο πατέρας του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Για όλες τις αστυνομικές ενέργειες και την εξέλιξη των περιστατικών ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.
madata.gr
rodiaki




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *