ροή ειδήσεων

Ανακοίνωση για τη ...«φιλανθρωπία» της «Aldemar Resorts»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «AMILIA MARE» KAI «PARADISE VILLAGE»


Ανακοίνωση - καταγγελία με αφορμή το ...«φιλανθρωπικό» έργο του Ομίλου «Aldemar Resorts» εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων των ξενοδοχείων «Αmilia Mare» και «Paradise Village» της Ρόδου.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Διαβάσαμε στα ΜΜΕ της Ρόδου για την "κοινωνική προσφορά" των ξενοδοχείων "Amilia Mare" και "Paradise Village" του ομίλου "Aldemar Resorts".

Η παράδοση αναψυκτικών και δημητριακών σε ιδρύματα και φορείς της περιοχής από τις …"επιστροφές" της σεζόν, βαφτίζεται "κοινωνική προσφορά", "έμπρακτη αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο" και άλλα τέτοια βαρύγδουπα.

Βρίσκεται, όπως λέει η "Aldemar", δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Δεν μας λέει όμως, πως έφτασαν αυτοί οι συνάνθρωποι να έχουν ανάγκη ακόμα και τρόφιμα για να περάσουν! Γιατί είναι σίγουρο ότι γνωρίζει ότι πάνω από το 50% των εργαζομένων της είναι με ρύθμιση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, αφού αδυνατούν να το πληρώνουν.

Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να ξεκινήσει την κοινωνική της προσφορά από την εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων της. Να τους απαντήσει για παράδειγμα αν σκοπεύει να τους εξοφλήσει το επίδομα και την αποζημίωση αδείας ως το τέλος του έτους.

Μαθαίνουμε βέβαια, ότι στα ξενοδοχεία του ομίλου στην Κρήτη, η "κοινωνική προσφορά" είναι ακόμη πιο προχωρημένη. Εκεί, πριν από λίγες μέρες εξοφλήθηκαν τα δεδουλευμένα του Σεπτεμβρίου στους εργαζόμενους, ενώ τα επιδόματα αδείας θα δοθούν με …μεταχρονολογημένες επιταγές. Τέτοια καινοτομία.

Τέλος, επειδή γίνεται λόγος για μακρά παράδοση της "Aldemar" στην "εταιρική υπευθυνότητα", 30 και πλέον χρόνων, καλό θα ήταν να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να κοιτάξει να πληρώσει τις αποζημιώσεις συνταξιοδότησης που οφείλει στους συναδέλφους που ίδρωσαν επί 25 και 30 χρόνια και προσπαθεί με διάφορα τερτίπια να αποφύγει.

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους τους συναδέλφους μας, καλή και αγωνιστική νέα χρονιά και τους καλούμε να συσπειρωθούν στο Σωματείο τους όπου σίγουρα θα γνωρίσουν τη μοναδική γνήσια εργατική - ταξική αλληλεγγύη».

902.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *