ροή ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικο δώρο της ΔΕΗ σε πολύτεκνη οικογένεια με καρκινοπαθή


Η ευαισθησία των συνανθρώπων του και το ανθρώπινο πρόσωπο που επέλεξε να δείξει παραμονές Χριστουγέννων η ΔΕΗ, έβαλαν τέλος στο μαρτύριο της ενεργειακής φτώχειας που βίωνε για περισσότερους από τέσσερις μήνες, ένας άνεργος πατρινός, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο και ζούσε ταυτόχρονα στο σκοτάδι.

Η μοίρα φέρθηκε σκληρά στον νεαρό άντρα ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες έχασε τη δουλειά του, ενώ μετά από λίγο καιρό χτυπήθηκε από τον καρκίνο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του πνεύμονα, ενώ υποβάλλεται και σε βαρείας μορφής θεραπείες.

Η ανεργία και η επιβάρυνση της υγείας του, σε συνδυασμό με τα μηδενικά εισοδήματα έκαναν αδύνατη την πληρωμή του ρεύματος καθώς και άλλων υποχρεώσεων του με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να προσχωρήσει πριν από τέσσερις μήνες στην διακοπή της παροχής ρεύματος.

Αυτός και η οικογένειά του παρέμεναν όλο αυτό το διάστημα χωρίς ρεύμα μέχρι που το πρωί της περασμένης Τετάρτης με πρωτοβουλία ενός γείτονα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στέλεχος της ΔΕΗ σε περιφερειακό επίπεδο, από το οποίο ζητήθηκε η επιχείρηση τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση από …απρόσωπη να γίνει φορέας με ανθρώπινο πρόσωπο και να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος.

Μάλιστα έγινε εμφάνιση όλων των εγγράφων από τα οποία αποδεικνυόταν πως αφενός ο άνεργος πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών που πάσχει από καρκίνο, ως μοναδικό εισόδημα έχει 200 ευρώ το μήνα, ποσό το οποίο λαμβάνει από την πρόνοια, ενώ καταδείχθηκε πως είναι αδύνατον να ικανοποιηθεί η απαίτηση της ΔΕΗ, για προκαταβολή ποσού 2.000 για να τον εντάξει σε καθεστώς ρυθμίσεων.

Να σημειωθεί πως η συνολική οφειλή ανέρχεται στα 8.700!




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *