ροή ειδήσεων

Από θαύμα γλίτωσαν ο Μ.Χριστοδούλου και ο οδηγός του Ι.Χ που επέβαιναν από την επίθεση που δέχτηκαν από αδέσποτα κατσίκια


Από θαύμα δεν κατέληξαν με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Μιχάλης Χριστοδούλου και ο εργολάβος που ανέλαβε την εγκατάσταση της πυρασφάλειας στο λιμανάκι που βρίσκεται στο Πλημμύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του 12vima.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο εργολάβος του έργου και στο οποίο επέβαινε και ο κ. Χριστουδούλου και ενώ κινούταν επί της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδος δέχτηκε επίθεση από κοπάδι ανεπιτήρητων κατσικιών και τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια τους !

Το ευτύχημα ήταν ότι, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχασε την ψυχραιμία του και επειδή το όχημα δεν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, κατάφερε να το σταματήσει στην μέση του οδοστρώματος την ώρα που δεκάδες ανεπιτήρητα κατσίκια ,, έπεσαν πάνω του, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο σημαντικές υλικές ζημιές.

Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Ρόδου- Λίνδου στο ύψος που βρίσκεται το λιμανάκι στο Πλημμύρι και ευτυχώς την ώρα της επίθεσης στο οδόστρωμα δεν κινούταν άλλα οχήματα.

Τόσο ο κ. Χριστουδούλου όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι, κατάφεραν να γλιτώσουν χωρίς να τραυματιστούν από την επίθεση των κατσικιών.

Όπως έγραψε και την Δευτέρα «Το Βήμα της Δωδεκανήσου»

σε μάστιγα για τη Ρόδο έχουν εξελιχθεί τα ανεπιτήρητα αιγοπρόβατα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών , των οικισμών και καταστρέφουν αγροτικές καλλιέργειες, Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων φορέων ο αριθμός των ανεπιτήρητων αιγοπροβάτων υπερβαίνει τις 100.000!

Έντονη είναι η παρουσία των αδέσποτων αιγοπροβάτων , σε όλο το μήκος της Εθνικής Ο δού Ρόδου- Λίνδου από το ύψος που βρίσκεται το κτίριο που στεγάζεται το ΙΚΑ μέχρι την Λίνδο και την Λάρδο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ανεπιτήρητα αιγοπρόβατα ευθύνονται για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων ενώ οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επί της Εθνικής Οδού Ρόδου- Λίνδου τα εντόπισαν και μέσα στις επιχειρήσεις τους στις οποίες προξένησαν ζημιές.

http://12vima.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *