ροή ειδήσεων

Σφραγίζονται το ένα μετά το άλλο τα ελαιοτριβεία στο νησί μας

Έντονα προβληματισμένοι είναι οι ελαιοπαραγωγοί της Ρόδου, ύστερα από τη σφράγιση των δύο πρώτων ελαιοτριβείων για το νησί της Ρόδου, που προχώρησε κλιμάκιο του τμήματος

Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς δεν είχαν φροντίσει να εκδώσουν νόμιμη άδεια λειτουργίας.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της "Ροδιακής", σφραγίστηκαν τα ελαιοτριβεία Σορωνής και Αγίου Ισιδώρου που ανήκουν στους τοπικούς Αγροτικούς Συνεταιρισμούς. Μάλιστα το κλιμάκιο που πήγε το πρωί στη Σορωνή βρήκε το ελαιοτριβείο κλειστό, και αναγκάστηκε να επανέλθει αργά το μεσημέρι για να κάνει τη σφράγιση αφού είχε σφραγίσει προηγουμένως τις εγκαταστάσεις στον Άγιο Ισίδωρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της υπηρεσίας, σήμερα έχουν σειρά τα ελαιοτριβεία στον Έμπωνα και στον Μονόλιθο και αύριο ελαιοτριβεία σε Αφάντου και Αρχάγγελο.

Όπως είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, η διεύθυνση ανάπτυξης είχε αποφασίσει να προχωρήσει στο σφράγισμα όσων ελαιοτριβείων δεν απέκτησαν άδεια παρά τις συνεχείς χρονικές παρατάσεις για να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.



Αύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες επρόκειτο να εκδοθεί νέα ΚΥΑ που θα προέβλεπε παράταση της προθεσμία για την έκδοση αδειών, όμως η αρμόδια υπηρεσία δεν παρέλαβε μέχρι χτες κανένα τέτοιο έγγραφο.

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *