ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που έστησαν ενέδρα σε επιχειρηματία


Οι άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου και αφαίρεσαν το ποσό των 60.000 ευρώ από το θύμα, το οποίο χτύπησαν άγρια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που είχαν στήσει καρτέρι σε 50χρονο επιχειρηματία της Ρόδου καταφέρνοντας να του αρπάξουν τα ξημερώματα του Σαββάτου, το ποσό των 60.000 ευρώ που είχε σε ειδικό τσαντάκι μέσα στο μπουφάν του.

Οι δράστες, που γνώριζαν προφανώς ότι ο επιχειρηματίας της Ρόδου οποίος διατηρεί εστιατόριο σε κεντρικό σημείο στο Νιοχώρι, είχε μαζί του το ποσό αυτό, του έστησαν καρτέρι και αφού τον ακινητοποίησαν κτυπώντας τον, στη συνέχεια άρπαξαν το ποσό και τον εγκατέλειψαν στο σημείο.

Διερχόμενοι που είχαν το περιστατικό, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον κράτησαν για νοσηλεία.

Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου, ξεκίνησαν και κλιμακώνουν ήδη τις έρευνές τους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Στο πλαίσιο αυτό, θα αξιοποιηθούν στοιχεία και πληροφορίες από την κατάθεση που θα δώσει ο ίδιος, ενώ θα ζητηθεί και συνδρομή πληροφοριών από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή.
protothema
Πηγή: www.rodiaki.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *