ροή ειδήσεων

Βαλάντης και Σπυροπούλου σ΄ ένα ντουέτο που θα προσελκύσει πολύ κόσμο

Αυτές οι μέρες είναι μέρες αγάπης και ανθρωπιάς
Την Πέμπτη 29/12 στις 16:30 θα είμαστε στην Πλατεία Κύπρου στην αγαπημένη μας Ρόδο για να στηρίξουμε όλοι μαζί τη Φλόγα ✨ Θα είναι ένα γιορτινό απόγευμα με πολύ τραγούδι και πολλές εκπλήξεις.

Αυτά αναφέρει η γνωστή Ροδίτισσα παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία, όπως είναι γνωστό θα έρθει στο νησί μας για την παρουσίαση της εκδήλωσης Santa Run Rhodes, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί μας, μεθαύριο Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στην πλατεία Κύπρου, με το σύνθημα «τρέχουμε, διασκεδάζουμε, προσφέρουμε»!.

Μαζί της θα είναι και ο Ροδίτης τραγουδιστής Βαλάντης, κάτι που αναμένεται το ντουέτο αυτό να "τραβήξει" πολύ κόσμο στην εκδήλωση. Να θυμίσουμε ότι η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι η εξής:



Πλατεία Κύπρου, Αλεξάνδρου Διάκου, Σοφοκλή Βενιζέλου, Αμμοχώστου, Ίωνος Δραγούμη, Νικηφόρου Μανδηλαρά, Ευσταθιάδου, Γ. Παπανικολάου, 7ης Μαρτίου, Αμερικής, Γρηγ. Λαμπράκη, πλατεία Ακαδημίας, 25ης Μαρτίου, Εθελοντών Δωδεκανησίων, Νικολάου Πλαστήρα, Κυρμιχάλη, Αβέρωφ, Δημητρίου Θεοδωράκη, πλατεία Κύπρου.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία Κύπρου στις 4,30 το απόγευμα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6,30

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *