ροή ειδήσεων

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ (πάλι) ΧΛΙΔΑΤΕΣ διακοπές ο Καραμανλής...


Και αυτά τα Χριστούγεννα ο Κώστας Καραμανλής και η οικογένειά του θα τα περάσουν στη Σερβία, στο χιονοδρομικό κέντρο του Κοπαόνικ, όπως και πέρυσι.Ο Καραμανλής έφτασε το Σάββατο, ενώ από την Παρασκευή βρίσκονται εκεί οι οικογένειες Στυλιανίδη και Σκρέκα.
Κάθε χρόνο στο Κοπαόνικ η οικογένεια του Καραμανλή περνά όμορφες στιγμές κάνοντας σκι, ενώ ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής «ξεσκίζεται» στο καλό φαγητό με τους κολλητούς του.



Ο Κώστας Σκρέκας, μάλιστα, κανόνισε για άλλη μια χρονά το ταξίδι.


Ο γαμπρός του βουλευτή Τρικάλων και συνέταιρος του σε διάφορες επιχειρήσεις Άλεξανδρος Κρομμύδας έχει στην πιο «in» περιοχή για χειμερινά σπορ της Σερβίας, στο βουνό Κοπαόνικ, ένα υπέροχο ξενοδοχείο – θέρετρο.
Ο Άλεξανδρος Κρομμύδας είναι ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας Red Bull Hellas και ιδιοκτήτης του Junior Hotel. O Κώστας Σκρέκας είναι μέλος της Fortis A.E., μέσω της οποίας δραστηριοποιείται από δεκαπενταετίας στον κλάδο της εμπορίας ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τρεις από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους της Ευρώπης και έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλους ομίλους στον χώρο των τροφίμων και των ποτών.
http://www.fimes.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/12/16 16:13

    ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΕ ΑΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΤΟΣΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΑΝΑ .ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣΑΣ ,ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ .ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ .ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΕΜΠΡΟΣ ΜΩΡΕ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΟΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ .ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ...ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *