επικαιρότητα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20:00 Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο Κρητηνίας.Χάρτινο κουκλοθέατρο "Η Τοσοδούλα". Πρόκειται για μια σύγχρονη διασκευή βασισμένη στο κλασσικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με τον ομώνυμο τίτλο "Η Τοσοδούλα". Είναι ένα χάρτινο κουκλοθέατρο με δισδιάστατες κούκλες και σκηνικά που μαγεύουν και μεταφέρουν σε έναν άλλο φανταστικό κόσμο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20:30 Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο Κρητηνίας. Η εγγαστρίμυθος Κατερίνα Σοπίδη θα παρουσιάσει ένα καταπληκτικό κουκλοθέατρο για μικρούς και μεγάλους που θα καταπλήξει όλους! Παιδιά μη χάσετε αυτή την σπάνια παράσταση!

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20:00 Έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων με στόλισμα της Φάτνης, ΒΑΖAΑR με παραδοσιακά προϊόντα , άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σιντριβάνια σοκολάτας και τσάι του βουνού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σιντριβάνια σοκολάτας και τσάι του βουνού.

ΔΕΥΕΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σιντριβάνια σοκολάτας και τσάι του βουνού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σιντριβάνια σοκολάτας και τσάι του βουνού.

Ο πολιτιστικός θα γυρίσει στα σπίτια του χωριού για να τραγουδήσει τα κάλαντα. Στις 23:30 συνάθροιση του κόσμου στην Πλατεία όπου θα γιορταστεί ο ερχομός του νέου έτους με πολύ μουσική, χορό, σαμπάνιες, βεγγαλικά και πολλές εκπλήξεις!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σιντριβάνια σοκολάτας και τσάι του βουνού.

Στις 17:00 κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου και διασκέδαση των παιδιών με τον Χιονούλη και τον Ταρανδούλη

Στις 18:30 ο ερχομός του Αϊ Βασίλη πάνω στο έλκηθρο με τους ταράνδους του, όπου θα μοιράσει δώρα σε όσα παιδιά παρευρεθούν!

ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σιντριβάνια σοκολάτας και τσάι του βουνού.** Σε όλες τις ημερομηνίες, αν ο καιρός δεν είναι καλός θα γίνονται μεταθέσεις των δρώμενων την επόμενη ημέρα.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά