επικαιρότητα

H «Γη έχει μετατοπιστεί»- προειδοποίηση ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει κατά μήκος στο δαχτυλίδι της φωτιάς.


Τον Δεκέμβριο του 2014,οι υπερήλικες της φυλής Ινουίτ είχαν προειδοποιήσει τη ΝΑΣΑ και τον κόσμο,ότι μπορούν να εξηγήσουν γιατί συμβαίνουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την αύξηση της δραστηριότητας στο δαχτυλίδι της φωτιάς.


Σήμερα και ειδικά υτό το μήνα και τον προηγούμενο μήνα,ζήσαμε τους μεγαλους σεισμούς στο δαχτυλίδι της φωτιάς,όλοι από 7-8 ρίχτερ.Νησιά Σολωμόντα,Νέα Ζηλανδία,Φουκουσίμα Ιαπωνίας και σήμερα στη Παπούα Νέα Γουινέα.

Οι Εσκιμώοι είναι αυτόχθονες πληθυσμοί που κατοικούν στις αρκτικές περιοχές του Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γροιλανδία... και έχουν προειδοποιήσει τη NASA και τον κόσμο ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι η αιτία γι'αυτά που βλέπουμε με τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τους σεισμούς και άλλες εκδηλώσεις.
Η αιτία είναι ότι η γη έχει μετατοπιστεί, έχει πάρει κλίση ή όπως το έθεσαν, «ταλαντεύτηκε» προς το Βορρά και όλοισυμφωνούν ότι ο «ουρανός τους έχει αλλάξει!»
Ο ήλιος είναι ψηλότερα από ό, τι τα παλαιότερα χρόνια και ζεσταίνει γρηγορότερα από πριν. Οι γέροντες πουερωτήθηκαν σε όλη την Βόρεια Αμερική, είπαν το ίδιο πράγμα, ότι άλλαξε ο ουρανός τους.

Τα αστέρια, ο ήλιος και το φεγγάρι όλα άλλαξαν θέση και επηρεάζουν τη θερμοκρασία, ακόμη και τον τρόπο που φυσά ο άνεμος, καθίσταται ολοένα και πιο δύσκολο να προβλέψουν τις καιρικές συνθήκες, κάτι που ήταν απλό γιατην Αρκτική.
Οι γέροντες που όλοι συμφωνούν, πιστεύουν ότι η γη έχει μετατοπιστεί, ταλαντεύτηκε ή γέρνει προς τα βόρεια.Δείτε και το δημοσίευμα από το 2014: http://allnewspipeline.com/Inuits_Issue_Warning_Earth_Has_Shifted.php
O Stefan Stanford αναφέρθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρες πριν το μεγάλο σεισμό στα ΝησιάΣολομώντα,υπήρχε μία παράξενη και μυστηριώδη δόνηση που εντοπίστηκε από σεισμογράφους σε ολόκληρο τονπλανήτη, η οποία είχε ολόκληρο τον πλανήτη να «χτυπά σαν ένα κουδούνι.» Ακόμη, δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το τι ήταν.
Στις 15 Δεκεμβρίου 2016, αναφέρθηκε ότι μια τεράστια τρύπα στον πυθμένα των ωκεανών κοντά στην Αυστραλία,περίπου 60.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και 7 χιλιόμετρα βαθιά, θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστιες φυσικέςκαταστροφές,

«αποκαλυπτικύς σεισμούς και τσουνάμι.» Σύμφωνα με την Daily Mail» οι γεωλόγοι για πρώτηφορά είδαν και τεκμηριώνουν την υπαιτιότητα με την αποκόληση της περιοχής Banda στην ανατολική Ινδονησία,»που είναι μέρος από το δαχτυλίδι της φωτιάς.


Το δαχτυλίδι της φωτιάς είναι μια σημαντική περιοχή στην λεκάνη του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου συμβαίνουν έναςμεγάλος αριθμός από σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις . Σε σχήμα πετάλου 40.000 χλμ (25.000 mi), συνδέεται μεμια σχεδόν συνεχή σειρά από ωκεάνιες τάφρους, ηφαιστειακά τόξα, και ηφαιστειακές ζώνες ή/καικινήσεις από πλάκες. Έχει 452 ηφαίστεια (περισσότερα από το 75% τα ενεργά και αδρανή ηφαίστεια στον κόσμο).Περίπου το 90% των σεισμών παγκοσμίως και το 81% των παγκόσμιων μεγαλύτερων σεισμών που συμβαίνουνκατά μήκος από το δαχτυλίδι της φωτιάς.
Στα τέλη Νοεμβρίου, αναφέρθηκε ότι η μακροχρόνια πεποίθηση ότι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, αποτελεί μέρος από το δαχτυλίδι της φωτιάς, θα μπορούσει να φέρει ρήξη μόνο σε απομονωμένα τμήματα, είχε αντιμετωπιστεί σε μια πρόσφατη μελέτη από τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και ακαδημαϊκούς ερευνητές, που τώρα λένε ότι ολόκληρο το ρήγμα θα μπορούσε να «αποσυμπιεστεί ταυτόχρονα,» εξαπολύοντας όπως συνήθως αναφέρεται «Το μεγάλο σεισμό.»
Πρόσφατα στην Καλιφόρνια είχαμε σεισμό 6,5 ρίχτερ.
Η σεισμική δραστηριότητα στις 17 Δεκεμβρίου στο δαχτυλίδι της φωτιάς.

Οι επιστήμονες πλέον προειδοποιούν για μεγάλο σεισμό και καταστροφικά γεγονότα, τα οποία δεν θαπεριλαμβάνουν μόνο τους σεισμούς και τσουνάμι, αλλά ηφαιστειακή δραστηριότητα κατά μήκος στο δαχτυλίδι τηςφωτιάς.
Για παράδειγμα,λίγες μέρες πριν αναφέρθηκε ότι «3 εκατομμύρια κυβικά μέτρα της λάβας είναιέτοιμα να βγουν στον αέρα στο ηφαίστειο Popocatepetl,» που σύμφωνα με το Volcano Discovery, είναι μέρος από το δαχτυλίδι της φωτιάς.
Κάτι μεγάλο συμβαίνει κατά μήκος στο δαχτυλίδι της φωτιάς.


http://corfiatiko.blogspot.gr/

http://allnewspipeline.comΠαράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά