ροή ειδήσεων

«Ευχαριστώ» και δείπνο για Κολοσσό Ρόδου (pics)


Ο Κολοσσός Ρόδου πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, στο Βενετόκλειο,
με τον κόσμο του να έχει καθοριστική συμβολή.

Οι «θαλασσί» επικράτησαν της «Ένωσης» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League και με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τους φιλάθλους τους για τη στήριξή τους, ενώ παράλληλα τους ευχήθηκαν τα πατροπαράδοτα χρόνια πολλά εν όψει της έλευσης του νέου έτους, οπότε ελπίζουν η παρουσία τους να είναι η ίδια, εάν όχι ακόμα πιο δυναμική…

Η ανακοίνωση: «Στον κόσμο που πλημμύρισε το Βενετόκλειο, στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, που έδωσε ώθηση και παλμό, σαν κύμα που οδηγεί σε ασφαλές λιμάνι, στον Κολοσσό H Hotels, από την πρώτη στιγμή έως το αποτέλεσμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί λειτούργησε ως τον πολύτιμο 6ο παίκτη. Σας θέλουμε κοντά μας, στις ίδιες θέσεις στο 2017, έως τον τελευταίο αγώνα. Χρόνια πολλά!».

Στο μεταξύ, εορταστικό δείπνο στο «Blue Mirage wine bar-restaurant» απόλαυσαν τα μέλη του Κολοσσού Ρόδου, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής (30/12) παίκτες και τεχνική ηγεσία θα επισκεφθούν τις Πηγές Καλλιθέας για να συναντήσουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, να ανταλλάξουν ευχές και να υπογράψουν αυτόγραφα, στο καθιερωμένο ετήσιο «ραντεβού» τους.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *