ροή ειδήσεων

Η Telegraph αποφάσισε: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά (pics)


Ένα εκτενές αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph περιλαμβάνει το top 10 των καλύτερων ξενοδοχείων στα ελληνικά νησιά!

Τα εν λόγω καταλύματα αποτελούν τους ιδανικούς «προορισμούς» για διακοπές στη χώρα μας με την Κέρκυρα, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο να πρωταγωνιστούν.






Συγκεκριμένα, το «Delfino Blu Boutique hotel, Corfu» με το γκουρμέ εστιατόριο, την άψογη εξυπηρέτηση και τους οικείους εσωτερικούς χώρους, είναι δημοφιλές στο κοινό ανεξάρτητων ταξιδιωτών, επαναλαμβανόμενων, νεόνυμφων και για γαμήλια πάρτι.

Στο ίδιο νησί, το «The Merchant's House hotel» μπορεί να μην βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή αλλά κάποιος – σύμφωνα με το άρθρο- απολαμβάνει την ιδέα διαμονής σε ένα ιστορικό χωριό.



Ο αρθρογράφος απογειώνει και την Κρήτη με τα ξενοδοχεία «River Cottages White», «Avli Lounge Apartments hotel» να ξεχωρίζουν. Μερικά «μίλια» μακριά, στη Ρόδο, ιδιαίτερα αναφορά γίνεται στα «Lindos Blu», «Kokkini Porta Rossoa» ενώ από τη Σαντορίνη στη λίστα δεσπόζουν τα «Aigialos Hotel», «Ikies Traditional Houses».

Από ένα τέοιο κείμενο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Μύκονος, το λαμπερότερο νησί της Ελλάδας, όπως γράφει στην Telegraph. «Mykonos Grand Hotel & Resort», «Grace Mykonos» κλέβουν τις εντυπώσεις του Βρετανού δημοσιογράφου με την αίγλη και τη φιλοξενία τους!




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *