επικαιρότητα

Παρουσίαση του «We do local» στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΡΟΔΟΥ


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι παρουσιάσεις που διοργανώνει η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. για την προώθηση του νέου προτύπου πιστοποίησης τουριστικών μονάδων, που δημιουργήθηκε για την διαφοροποίηση του τουριστικού μας προιόντος.

Το «We do local» έδωσε το παρόν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2016 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στη Ρόδο.

Πρόκειται για την ετήσια συγκέντρωση των ιδιοκτητών ξενοδοχείων της Ρόδου στα πλαίσια της οποίας παρουσιάζονται οι απολογιστικές και οι μελλοντικές δράσεις της Ένωσης καθώς και διάφορα ζητήματα που αφορούν τον τουριστικό προιόν της περιοχής.


Στο πλαίσιο της εν λόγω συνέλευσης, οι Ξενοδόχοι της Ρόδου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Χαλκιαδάκη Νίκο, μέτοχο της εταιρείας Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε. και το Tμήμα Eπικοινωνίας και Προώθησης του «We do local» σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, όσον αφορά τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των επιχειρήσεων τους με αυτό.

http://news.travelling.gr/


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: το κλεισιμο δρομου για παγοδρόμιο θα παιζει στα αθηναικα μμε...

M M S

M M S
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης