ροή ειδήσεων

Στην προμήθεια 1211 πλαστικών κάδων απορριμμάτων, με ιδίους πόρους, «προχώρησε» ο Δήμος Ρόδου


Το ποσό των 183.061.82, επένδυσε ο Δήμος Ρόδου στην αγορά εξοπλισμού καθαριότητας προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τον πολίτη και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στην αποκομιδή των απορριμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.
Με τη διαδικασία της διενέργειας δύο δημόσιων πρόχειρων μειοδοτικών διαγωνισμών για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις δημοτικές ενότητες Λινδίων, Καμείρου, Καλλιθέας και Ιαλυσού Δήμου Ρόδου έτους 2016» , ανακήρυξε τελικό μειοδότη την εταιρεία Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ, η οποία θα ενισχύσει το υπάρχων δίκτυο με 1211 πλαστικούς κάδους, διαφορετικού μεγέθους και χωρητικότητας.
Οι νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν σε οριοθετημένα σημεία, Πλατείες, δημόσιες οδούς, γειτονιές και πάρκα, θα είναι αριθμημένοι, θα εξυπηρετούν το σύνολο των πολιτών και θα πλένονται ανά τακτά διαστήματα, σε μία προσπάθεια αποδοτικής λειτουργίας του συστήματος. Το κόστος της προμήθειας εξοπλισμού καθαριότητας ανέρχεται στο ποσό των 183,061,82 ευρώ και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου.
Στις 16-4-2015 και 9-6-2015, ο Δήμος Ρόδου, με τη διαδικασία του δημόσιου πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμηθεύτηκε 280 και 211 πλαστικούς κάδους αντίστοιχα, για τις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου και Αρχαγγέλου, επενδύοντας συνολικά από ιδίους πόρους το ποσό των 76,338,14 ευρώ.
Επιπρόσθετα ο Δήμος Ρόδου, προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση έργου αποκομιδής των σκουπιδιών στο Δήμο Ρόδου, με χρονικό ορίζοντα την τριετία και με δικαίωμα προαίρεσης ενός επιπλέον έτους, συνολικού προϋπολογισμού έργου, με το δικαίωμα προαίρεσης και συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 16,839,634,41 ευρώ, στην προσπάθεια του να συνδυάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ποιότητας και τιμής, προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον πολίτη.

http://notosnews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/17 18:27

    καλά θα κανουν να ψαξουν σε κηπους και σε γκαράζ να βρουν τους χαμενους καδους. Εχει πολλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *