ροή ειδήσεων

Καφετζής δίνει πτυχίο καφενόβιου στους πελάτες του (φώτο)


Viral έχει γίνει το πτυχίο... καφενόβιου που μοιράζει ένας ευφάνταστος ιδιοκτήτης καφενείου στην...
Πτολεμαΐδα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Πουλασικίδη, ιδιοκτήτη καφενείου, επί της οδού 25ης Μαρτίου 26, στην Πτολεμαίδα, ο οποίος, θέλοντας να επιβραβεύσει τους πελάτες του, σκέφτηκε αυτόν τον πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο, για να κρατήσει τους πελάτες τους και να... ανταμείψει τους καλύτερους από αυτούς.



Εφτιαξε, μάλιστα, και το σχετικό χαρτί στο οποίο θα αναγράφονται οι επιδόσεις του κάθε θαμώνα σε διάφορες ψυχαγωγικές δράσεις, που λαμβάνουν χώρα στο καφενείο του, βαθμολογείται αντιστοίχως.


Όπως λέει, αστειευόμενος, ο ίδιος, στο kozan.gr: «Από φέτος το καφενείο μας, σε συνεργασία με το υπουργείο «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΦΑΣ» θα απονέμει «πτυχία», στους αριστούχους όλης της χρόνιας που αγωνίζονται σε διάφορα «αγωνίσματα», ενώ στις αρχές Ιουνίου θα καθιερώσουμε γραπτές εξετάσεις».

Στην ερώτησή, αν άρεσε στους πελάτες του, η ιδέα των «πτυχίων», απαντά: «Το καφενείο για πολλούς ανθρώπους είναι το δεύτερο σπίτι τους, γι’ αυτό, κατά καιρούς, προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε μπορώ, για να περνούν όσο γίνεται πιο ευχάριστα την ώρα τους, όσοι μας επισκέπτονται. Ασφαλώς όλα αυτά, με τα πτυχία κτλ., είναι στο πλαίσιο του χιούμορ και με σκοπό τα πειράγματα μεταξύ μας. Σαφώς λοιπόν και τους άρεσε η ιδέα των «πτυχίων» και γελάμε πολύ με αυτά. Άλλωστε μόνο το χιούμορ μας απέμεινε και το καφενείο, τουλάχιστον το δικό μας, είναι ένας χώρος στον οποίο εγγυόμαστε ότι δεν πλήττεις.»




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *