ροή ειδήσεων

Ύμνησε την Ελλάδα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στις Χρυσές Σφαίρες (βίντεο)


Χόρτα, φάβα... Πόσο πιθανό ήταν να ακουστούν αυτές οι λέξεις, στα ελληνικά στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσές Σφαίρες; Όλα όμως είναι πιθανά με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η αμερικανίδα σταρ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την τελετή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες και κάπου εκεί συνάντησε τον ρεπόρτερ του Greeek Reporter.

Η 51χρονη Κάρι του «Sex and the City», ρωτήθηκε αν η Ελλάδα εξακολουθεί και παραμένει μια από τις αγαπημένες της χώρες και εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό.


«Πώς να περιγράψει κανείς ότι αισθάνεται σαν το σπίτι του σε μία χώρα ή γιατί την αγαπά», απάντησε η Πάρκερ, προσθέτοντας ότι είναι ένας συνδυασμός των ανθρώπων, του πολιτισμού, της ιστορίας, του φαγητού και της μουσικής.

Όπως εξήγησε οι λόγοι που αγαπά τη χώρα μας είναι «Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός, η ιστορία, το φαγητό, η μουσική» ενώ δε παρέλειψε να απαριθμήσει τα φαγητά που λατρεύει και πάντα φροντίζει να τρώει. «Λατρεύω τα χόρτα, τη φάβα, την ελληνική σαλάτα, το αρνί, τα πάντα» είπε και έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας «γεια σου» και «ευχαριστώ» στον δημοσιογράφο στα ελληνικά.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *