ροή ειδήσεων

Βερύκιος: Ο Τσοχατζόπουλος πεθαίνει σαπίζοντας! Τα πόδια του αιμορραγούν!


Στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρθηκε
σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταη.

«Ήθελα να πω και θέλω αυτό να το απομαγνητοφωνήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου και να το πάνε του Τσίπρα. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τηλεφώνημα από έναν ποινικό -μεγάλο όνομα. Μου είπε το εξής: ‘Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα’.

Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη πυορραγούν! Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση η υγεία του. Ναι μεν έχει πνευματική διαύγεια, αλλά είναι στα μαύρα του τα χάλια. Ο Άκης μπορεί να εγκλημάτησε και μπορεί να τιμωρήθηκε γι’ αυτό, δεν είναι όμως μόνο ο Άκης. Όλα αυτά τα παιδιά της εξουσίας που πέρασαν ζάχαρη στον στρατό, φρόντισε ο Άκης γι’ αυτό.

Τουλάχιστον, τσίπα φιλότιμο να έχουν πάνω τους. Ένα πολιτικό σύστημα που δεν μπορεί να κάνει αυτοκάθαρση, που δεν μπορεί να πιάσει αυτούς που τα έπαιρναν από τη Novartis, βρήκαν το θύμα, το έβαλαν μέσα, είναι 5 χρόνια που σαπίζει, πεθαίνει ο γέρος. Μίλησα και με γιατρούς και δεν θα το έλεγα αν δεν είχα διαβεβαιώσεις ότι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/1/17 12:36

    Ασε ρε που θα μας μιλησεις εσυ για τσιπα φιλοτημο.Μας καταντησανε να μην εχουμε φραγκο ουτε για σφραγισμα στον οδοντιατρο και μεις τωρα τι?Εχεις και την απαιτηση να τον λυπηθουμε και να τον στηριξουμε?Ουτε μαζι τα φαγαμε ουτε γλυφουμε εκει που μας φτυνανε σαν μερικους μερικους.Θεια δικη.Ακους εκει ο βερυκιος θα μας κανει μαθημα για τσιπα φιλοτημο.Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.Τι ακουνε τ αυτακια μας ρε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/17 12:45

    Λυπάμαι αν είναι άρρωστος ο κ΄Τσοχατσόπουλος όπως λυπάμαι και οποινδήποτε άλλον κρατούμενο. Αλλά ο Βερύκιος είναι λαγός που ξεκίνησε για να βοηθήσει την αποφυλάκιση και όχι γιατί ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους.
    Το ίδιο έκανε και ο Τράγκας συνεχόμενες εκπομπές για τους κρατούμενους μέχρι να αποφυλακιστεί ο Λαυτεντιάδης .Μετά του σταμάτησε το ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/17 13:03

    Το δαχτυλακι σου βερυκιε κουνα το στα μουτρα σου στην οικογενεια σου και στους υπαλληλους σου.Αιντε χαιβανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/17 13:10

    Κοιτα ρε φιλε μου που μας κανουνε παρατηρησεις και μας κονανε κα το δαχτυλο.ΤΣΙΠΑ ΦΙΛΟΤΗΜΟ.Για τον τζοχατζοπουλο.Το θεατρο του παραλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *