ροή ειδήσεων

«Ύποπτη η στάση της Ένωσης Ξενοδόχων»


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου οφείλει να ενημερώσει όλα του τα μέλη ότι, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις με εξώδικα και όχι μόνο προς την Ένωση Ξενοδόχων αλλά και τον Πρόεδρο της κ. Καμπουράκη Αντ. με σκοπό να βρεθεί λύση για την ανανέωσή της Τοπικής ΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου (η οποία έληξε 31/12/2016), ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, με διάφορα κόλπα που μόνο ο ίδιος γνωρίζει αρνείται να έρθει σε συνάντηση με το Σωματείο μας.

Αυτή η στάση αποδεικνύει περίτρανα ότι η Ένωση Ξενοδόχων δεν έχει καμία πρόθεση ούτε να συναντηθεί αλλά ούτε να έρθει σε συμφωνία με το Σωματείο μας για υπογραφή Τοπικής ΣΣΕ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων γνωρίζει πολύ καλά ότι με τα τελευταία μνημόνια οι εργαζόμενοι έχουν γονατίσει μισθολογικά και δεν αντέχουν τα όποια παιχνίδια θέλει ο ίδιος να παίξει με την παρέα του. Ο κ. Καμπουράκη είναι γνωστός για τα Νεοδημοκρατικά του αισθήματα και ενώ θέλει να παίξει παιχνιδάκια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία οι μόνοι που πλήττονται είναι οι εργαζόμενοι του νησιού μας.

Να είστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χεριά, θα αντιδράσουν και μάλιστα δυναμικά. Αυτό το τελευταίο κομμάτι ψωμί που απέμεινε στο τραπέζι τους ώστε να ζήσουν αξιοπρεπώς θα το διεκδικήσουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!


Ρόδος , 20 Ιανουαρίου 2017




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *