επικαιρότητα

Η διοργάνωση Run Greece και στη Ρόδο


H συμμετοχή της Ρόδου στο «RUN CREECE», διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται ήδη σε έξι πόλεις της Ελλάδας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν το μεσημέρι (Παρασκευή) ο πρόεδρος και οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ με τους αντιδημάρχους Σάββα Διακοσταματίου, Στέργο Παρδαλό, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Σάββα Καλαθενό και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Σέργιο Αϊβάζη.

O πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ζήτησε τη στήριξη του Δήμου για την πραγματοποίηση μίας μεγάλης γιορτής για το νησί που θα τύχει προβολής και θα πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, κάθε χρόνου.

Πρόκειται για αγώνες δρόμου 5 χιλιομέτρων, με διαδρομή από επίλεκτα σημεία του νησιού και τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών οι οποίοι είτε περπατώντας είτε τρέχοντας, θα λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση.

Ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου, δήλωσε τη στήριξη του Δήμου στη διοργάνωση όπως συμβαίνει με πολλές αθλητικές διοργανώσεις ακόμη, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν: o γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης, ο γενικός διευθυντής του Μαραθωνίου της Αθήνας και της διοργάνωσης RUN CREECE Μάκης Ασημακόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας, το μέλος του Δ.Σ του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς καθώς και ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Σάββας Διακονικόλας.

TornosNews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης