ροή ειδήσεων

Γιαγιά έδωσε σε απατεώνες 26.000 ευρώ!


Της είπαν πως η κόρη της κινδύνευε να πάει φυλακή και εκείνη τους έδωσε ό,τι είχε και δεν είχεΌλες της τις οικονομίες έδωσε σε απατεώνες που κατάφεραν να την κοροϊδέψουν, μια 91χρονη γιαγιά από τη Λαμία.

Την περασμένη Πέμπτη ένας άγνωστος άντρας τηλεφώνησε στη γιαγιά και της είπε: «Είμαι Σύρος πρόσφυγας και η κόρη σας παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο το μικρό παιδί μου. Δώσε μου ότι χρήματα έχεις για να πάρω το νεκρό παιδί μου και να γυρίσω πίσω και να μην πάω στην αστυνομια και κλείσουν φυλακή την κόρη σου....».

Την ίδια ώρα η "κόρη" ακούγονταν από το βάθος της γραμμής να καλεί σε βοήθεια τη μητέρα της.

Δυστυχώς η υπερήλικη ταράχτηκε τόσο πολύ, που όχι μόνο δεν πήρε τηλέφωνο την κόρη της να το διασταυρώσει, αλλά σε λίγα λεπτά έδινε τα 26.000€ που είχε στο σπίτι στον συνεργό του απατεώνα που είχε καταφθάσει έξω από το σπίτι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κρούσματα στην περιοχή της Λαμίας τις τελευταίες ημέρες είναι πάρα πολλά και δυστυχώς παρά τις συνεχείς ενημερώσεις από την αστυνομία, αλλά και τις αναρτήσεις και δημοσιοποιήσεις από τα τοπικά ΜΜΕ, υπάρχουν ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που πέφτουν στην παγίδα των απατεώνων, που με κέντρο την Βουλγαρία "χτυπούν" σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.


Πηγή: lamiareport.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *