επικαιρότητα

«Αερομαχία» Αδωνι - κυβέρνησης για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος


Σε κανονική «αερομαχία» μεταξύ κυβέρνησης και Αδωνι Γεωργιάδη, έχει εξελιχθεί η ερώτηση του τελευταίου και τα υπονοούμενα ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για διακοπές. Κάτι που, όπως υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, το έκανε και μετά τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών του Νότου στη Λισσαβόνα.

Ο κ. Γεωργιάδης ζητά επισήμως το σχέδιο πτήσης και μιλώντας στον Σκάι υπαινίχθηκε πως ο πρωθυπουργός έκανε ταξίδι αναψυχής με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Κυβερνητικοί κύκλοι απάντησαν με σκληρούς χαρακτηρισμούς στους συγκεκριμένους υπαινιγμούς αποκαλύπτοντας πως ο πρωθυπουργός έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι, όπου είχε συναντήσεις με επενδυτικό ενδιαφέρον.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τόσο η στάση όσο και οι συζητήσεις που επικαλούνται οι κυβερνητικοί κύκλοι, δεν έγιναν γνωστοί. Αυτό σημείωσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που επανήλθε αμέσως μετά την απάντηση της κυβέρνησης.

Τι λέει η κυβέρνηση

Οι κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Τις τελευταίες ώρες ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ διακινεί σε δημοσιογραφικούς κύκλους αήθεις και ψευδείς πληροφορίες ότι ο Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος για να πάει διακοπές.

Τον ενημερώνουμε ότι το βαρύ πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, τόσο το ελληνικό όσο και το διεθνές, δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί ούτε στο σπίτι του, πόσο μάλλον στο εξωτερικό.

Για να τελειώσει όμως η σπέκουλα και για να γνωρίζει ο λαός ότι έχει να κάνει με κοινούς συκοφάντες, ας ακούσει ο κος Αντιπρόεδρος της ΝΔ:

Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και Η Γαλλική Κυβέρνηση.

Εκεί είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες. Επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου το πρωί αναχώρησε από την Αθήνα για την Σερβία, ενώ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Από ότι φαίνεται είναι ακριβώς το αποτέλεσμα της συνεδρίασης αυτής που έχει οδηγήσει τα πανικόβλητα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να κατασκευάζουν συγκρούσεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης τη μια μέρα και να διακινούν ανυπόστατες ειδήσεις και ψεύδη την επόμενη. Θα ήταν προτιμότερο όμως να σιωπούν αν θέλουν να αποφύγουν τον αυτοεξευτελισμό τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα όφειλαν αν είχαν στοιχειώδη αυτοσεβασμό, να αφήνουν τα παιδιά του Πρωθυπουργού έξω από την πολιτική αντιπαράθεση. Η στάση τους είναι αρκούντως χυδαία και χωρίς να αναφέρονται σε αυτά.

ΥΓ. : Σε επόμενη ανακοίνωση μας θα μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε και για το καθημερινό διαιτολόγιο του Πρωθυπουργού αλλά και άλλων μελών της Κυβέρνησης.”
Η απάντηση
Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

"Θα πω στον κύριο Αλέξη Τσίπρα μία αρχαιοελληνική παροιμία. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Θα μου δώσουν επισήμως το χαρτί για να του παρουσιάσω στον ελληνικό λαό. Και να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι αυτοί οι άνθρωποι οι καλοί, οι Αριστεροί οι οποίοι ήρθαν και πηγαίνανε στην αρχή ταξίδια με το αεροπλάνο της γραμμής...

Κι έβγαινε ο Τσίπρας στην οικονομική θέση κι έλεγε ο ελληνικός λαός μπράβο στον πρωθυπουργό που ταξιδεύει στην οικονομική θέση. Θα καταλάβει ο λαός ότι μας δουλεύουν πατόκορφα. Ζούνε τη μεγάλη ζωή και χρησιμοποιούν την κρατική περιουσία σα να είναι το μαγαζάκι του μπαμπά τους. Θα μου έρθει το χαρτί επισήμως και θα το παρουσιάσω.Αλλά τους προειδοποιώ για το εξής: Μη διανοηθούν να μη μου το δώσουν και να ισχυριστούν κανένα απόρρητο, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Εγώ ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ρωτάω, τη διαδρομή Αθήνα - Λισαβόνα... υποτίθεται ότι Αθήνα - Λισαβόνα, είναι για τη Σύνοδο με τους ηγέτες του Νότου την περασμένη εβδομάδα και Λισαβόνα - Αθήνα. Πήγε μόνο Αθήνα - Λισαβόνα και Λισαβόνα - Αθήνα; Ή έκαναν καμιά βόλτα; Εγώ το αφήνω τώρα, να έρθει το χαρτάκι...".
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά