ροή ειδήσεων

Ο κολοσσός του τουρισμού TUI απαιτεί ασφαλή μπαλκόνια στα ξενοδοχεία


Διαφορετικά τα αποκλείει από τις ενοικιάσεις προς οικογένειες με μικρά παιδιά
Θα αποκλείονται οι κρατήσεις οικογενειών με μικρά παιδιά σε ορισμένα ξενοδοχεία της TUI, τα οποία σύμφωνα με τον οργανισμό διαθέτουν μπαλκόνια που κρίνονται ως επικίνδυνα, για λόγους ασφαλείας.

Τα μπαλκόνια που θεωρούνται επικίνδυνα έχουν μεγάλα κενά ανάμεσα στα κάγκελα. Προηγουμένως ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ απαιτούσε από τα ξενοδοχεία να μην επιτρέπουν παιδιά κάτω των 5 ετών σε δωμάτια με μπαλκόνια τα οποία διέθεταν κενά άνω των 10 εκατοστών. Έτσι, αποφάσισε να μη διαθέτει τα δωμάτια αυτά προς κράτησης στους πράκτορες, από την ιστοσελίδα της.

Το πρώτο ξενοδοχείο που υφίσταται περιορισμό κρατήσεων είναι το Melia Jardines del Teide στην Τενερίφη. Προβλέπεται ωστόσο άρση του αποκλεισμού όσων από τα επικίνδυνα ξενοδοχεία περιορίσουν τα κενά στα μπαλκόνια.Η TUI ισχυρίζεται ότι η νέα πολιτική της δεν προκλήθηκε από συγκεκριμένο περιστατικό χωρίς να γνωστοποιεί τον αριθμό των ξενοδοχείων που επηρεάζονται.Την περασμένη εβδομάδα, η Thomas Cook διέγραψε περισσότερα από 100 ξενοδοχεία γιατί δεν πληρούσαν τα πρότυπα του οργανισμού.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *